cookie-og-privatlivspolitik

Underholdning

Nyt design til Folketidende.dk

Folketidendes nyhedssite folketidende.dk får natten til fredag helt ny indpakning.
26. januar 2012 kl. 16:34

Annonce
Igennem mere end et år har Folketidende Gruppen arbejdet på et nyt design på koncernens populære nyhedssite folketidende.dk.
Natten til fredag foretages skiftet fra det nuværende udseende til et nyt og mere tidssvarende site.
- Intentionen er, at det nye folketidende.dk opleves mere brugervenligt og nemmere at navigere rundt i.
Udviklingen er primært sket, så brugerne også oplever, at folketidende.dk fortsat kan betegnes som et moderne site, siger onlinechef Michael Mistarz Benzon om det nye design på folketidende.dk.
Michael Mistarz Benzon tilføjer, at man meget gerne vil have ris og ros på folketidende.dk´s profil på Facebook.
- Og netop tilbagemeldinger fra brugerne er vigtige for, at vi hele tiden kan blive klogere på, hvad brugerne efterspørger, lyder det fra nyhedsredaktør Jesper Bøgh, som igennem hele udviklingsperioden har haft det redaktionelle ansvar for folketidende.dk.
Han har været med ved tidligere relanceringer af folketidende.dk og erfaringen er, at der ofte er små fejl på sitet, som i de efterfølgende uger skal rettes.
- Og de fejl må brugerne meget gerne gøre os opmærksom på, så vi hurtigst muligt kan få rettet op på disse fejl, siger han.
Også chefredaktør Lars Hovgaard ser frem til skiftet natten til fredag.
- Vi har foretaget justeringer, så sitet er tilpasset i forhold til den type nyheder, der fungerer godt på et website. Vi kalder det NU-heder, det vil sige den type af nyheder, der hurtigt udvikler sig og kræver en løbende opdatering, mens hovedparten af avisens indhold fortsat er forbeholdt den trykte avis. Samtidig har vi besluttet at stille større krav til de brugere, der ønsker at debattere på folketidende.dk. Vi har desværre oplevet en del tilfælde, hvor debatter er kørt af sporet - og derfor ønsker vi, at brugerne i højere grad oplyser, hvem de er i håb om, at debatten på folketidende.dk bliver mere kvalificeret, siger han.
Samtidig betyder relanceringen af folketidende.dk også, at ugeaviserne under Folketidende Gruppens vil få deres egne sektioner på det nye site.
- Målet er, at vi med det nye site kan fastholde vores position som et af landets mest benyttede lokale nyhedssites med 40.000 brugere om måneden, siger Lars Hovgaard.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

AF: CARSTEN GRACE HARDINGTON

Gerninger, beregnet på at… 14. maj 2019 kl. 09.49

Annonce