cookie-og-privatlivspolitik

17

Billeder

Prinser af Provinsen i Maribo
Foto: Brian Rasmussen

Underholdning

Øgendahl og prinserne indtog Lolland-Falster

BILLEDSERIE: Gummistøvle-show og flæskesteg hos ”Mutti”.
10. november 2014 kl. 08:37 Af Margit Olsen

Annonce

uldborFor bare en måned siden, var det ikke planlagt, at Mick Øgendahl, Jakob Tingleff og Daniel Lills show ”Prinser af provinsen” skulle vises på Lolland-Falster.

Men efter en omtale her på Folketidende.dk kom der skred i tingene.
Nykøbing F. Teater havde i første omgang sagt nej tak til showet, men der blev efter omtalen fundet en dato og billetterne solgt på bare et døgn.

Kort efter meldte Team Sydhavøerne sig på banen. Også billetterne til Bordershop Arena i Maribo blev lynhurtigt solgt.

Lørdag aften var showet i Bordershop Arena i Maribo og søndag aften på Nykøbing F. Teater. I alt strømmede næsten 1600 mennesker til de to lokale forestillinger.

Da det blev kendt, at der blev en forestilling både i Nykøbing og Maribo, var Mick Øgendahls kommentar, at han havde valgt at plante en gummistøvle på hver sin side.
-Så på den måde bliver jeg en menneskelig bindestreg i navnet Lolland-Falster, sagde komikeren, som er opvokset på Falster.

Og netop gummistøvler var også en del af Mick Øgendahls show, hvor han causerede over, at køb af et par gummistøvler, kunne udvikle sig til en snak om gåkomfort.
- Det er jo bare et par røjsere, konstaterede han.
Showet ”prinser af Provinsen” er delt op med 20 minutters show pr mand. Første mand på scenen var Daniel Lill. Derefter Jacob Tingleff og endelig Mick Øgendahl.

Efter klapsalverne at dømme ved de to lokale optrædener, var det specielt Mick Øgendahl, som folk var kommet for at høre. Og de var ikke gået forgæves; både lørdag i Maribo og søndag i Nykøbing, blev der grinet og klappet meget. Og nogle er sikkert gået hjem med ømme mavemuskler.

Lidt tung i maven var Mick Øgendahl også lørdag aften.
- Jeg måtte tage en løbetur inden showet i Maribo, fortæller han.
- ”Mutti” diskede op med flæskesteg og god opbagt falstersk sovs, så jeg skulle lige have løbet det af mig, inden jeg kunne gå på scenen, grinede den lille komiker.

Forestillingerne blev forenet med familiebesøg på Falster, hvor farmor Mutti var barnepige for Mick Øgendahl og fru Marlenes tre børn søndag aften. Men en stor del af søndagen brugte Mick Øgendahl på Kulturfabrikken i Nykøbing, hvor han skatede sammen med de ældste af børnene.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

AF: MARTIN WOUTERS

800 bolinger i sundet ????? 07. februar 2019 kl. 14.08

AF: BENT HANSEN

Flere danske film vises i… 05. februar 2019 kl. 11.47

Annonce