cookie-og-privatlivspolitik
"Vild med dans"-vært Sarah Grünewald, som er opvokset i Marielyst.

5

Billeder

"Vild med dans"-vært Sarah Grünewald, som er opvokset i Marielyst.
Foto: Henrik Ohsten / TV2

Underholdning

Sarah Grünewald: Det klæder mig at blive ældre

VILD MED DANS: Egentlig havde falstringen travlt med at komme væk fra Sydhavsøerne, men nu nyder hun at komme tilbage.
16. oktober 2014 kl. 11:51 Af Oliver Jensen

FAKTA
Lidt om Sarah Grünewald:

* Født 5. februar 1984 i Tyskland, men opvokset i Marielyst.

* Gift med tekstforfatter og dj'en Rasmus Backhaus.

* Aktuel som tv-vært på "Vild med dans" og som skuespiller i tv-serien "Tomgang", der er skrevet af falstringen Mich Øgendahl.

Fredag efter fredag træder hun med sikre skridt ud på gulvet og byder aftenens danseglade par velkomne. Seerne derhjemme og de 260 publikummer i studiet hilses der også på, når der om fredagen blændes op for underholdningsprogrammet ”Vild med dans”.

Sarah Grünewald, der er opvokset i Marielyst, er lige nu aktuel som vært i sin anden sæson på danseprogrammet. En rolle hun beskriver som sit rette element.

- Jeg føler mig rigtig godt til rette i det, jeg laver. Jeg har nogle rigtig gode fredage, og det er en stor oplevelse at være her, sagde falstringen umiddelbart efter dansedysten til Folketidendes udsendte reporter, der i fredags var forbi dansestudiet i København.


Travlt med at komme væk

- Jeg havde faktisk rigtig travlt med at komme væk fra Falster, da jeg var yngre, fordi jeg ikke udviklede mig med mine venner. Vi havde simpelthen ikke nok at lave dernede, tror jeg, forklarede den 30-årige falstring.

Selvom hun tidligere havde travlt med at komme væk fra Sydhavsøerne, så nyder Sarah Grünewald i dag at lægge turen forbi Falster og forældrene engang hver 14. dag.

Annonce

- Det har også noget at gøre med, at jeg er blevet ældre. Det er et sted, hvor jeg slapper rigtig meget af. Det er dér, jeg lader op, hvis jeg har kørt mig selv for hårdt, og jeg har for meget arbejde, påpegede hun.


Når dansetonerne stopper

Når "Vild med dans" er færdig, ser Sarah Grünewald frem til at skulle i gang med at holde foredrag for unge mennesker og forhåbentlig hjælpe nogle på den måde, fortalte hun til Folketidende i fredags.

- Jeg skal i gang med at lave foredrag rundt på ungdomsinstitutioner og højskoler og lignende, hvor jeg skal tale om personlig udvikling og identitetskriser, fortalte Sarah Grünewald og tilføjede, at foredragsturnéen bliver i perioden januar-marts næste år.

- Mine foredrag kommer til at dreje sig rigtig meget om Falster. Det var jo dér, jeg havde mine helt unge år, og også var teenager og var ligeså frustreret som så mange andre teenagere, påpegede hun.

Tv-værten, som er skuespiller og også model, beskriver sin egen opvækst og ungdom i Marielyst som en tid, hun er glad for, men også som en tid, hvor hun var lidt af en vildkat.

Annonce

- Min opvækst og ungdom var rigtig dejlig, men også meget eksperimenterende. Jeg har aldrig været den boglige type, og jeg var nok lidt mere udadvendt end de andre dernede. Jeg var en rigtig ballademager for at sige det mildt, pointerede hun.

- Det har taget nogle år ligesom at finde den rolige pige, som jeg jo også er. Jeg tror, det klæder mig at blive ældre, lød det slutteligt fra tv-værten.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE