cookie-og-privatlivspolitik
20SYD-Tour de Marielyst

28

Billeder

Tour de Marielyst 2016.
Foto: Anders Knudsen

Underholdning

Sol over boder og cyklister på Marielyst Torv

BILLEDSERIE: Marielyst var niende og næstsidste stop på TV2 på Tour, der slutter 24. juli i København.
21. juli 2016 kl. 20:18 Af Inger Baumann Møller

- Lad mig høre: Har I alle sammen ringeklokker på?

Frederik Konradsen, der er bedst kendt under sit fornavn alene, gjorde sit til at højne stemningen i går på Marielyst Torv. Her skulle starten gå klokken 11.00 til første omgang børnecykelløb. To baneomgange á 840 meter for de tre-fem årige cykelryttere.

Oliver og Valdemar fra Lolland Falster Cykle Klub kørte først, og da første runde var overstået var det med fem-et-halvt årige Milas Antonisen Christensen lige i hælene.

Og da næste runde á 840 meter var kørt, var Milas stadig først.

Milas fra Nagelsti deltog også i børnecykelløbet i Tour de Marielyst sidste år, men i år lykkedes det ham altså at blive vinder af sin klasse.

Annonce

Det skete med et dramatisk styrt, lige da målstregen var passeret. Den fine gule trøje blev noget beskidt, og derfor fik Milas en ekstra trøje.

TV2 på Tour sender hver dag direkte fra de 10 byer, de besøger i løbet af sommerturen. I løbet af dagen og aftenen sendes der direkte fjernsyn fra Tour de France, der kan ses på en storskærm, der i dette tilfælde er sat op på Marielyst Torv.

Hvor formiddagens børnecykelløb var lidt forsinket, så fandt åbningen af Tour de Marielyst sted lidt før den annoncerede tid, med morgenbadning klokken 8.30.

- Der var jo ingen grund til at blive alt for længe i vandet, sagde formanden for kultur- turisme- og bosætningsudvalget, Martin Lohse (G), der skulle holde åbningstalen, i borgmester John Brædders ferie.

Og mens morgenbadefolket kom i tøjet igen efter det 18,5 grader varme vand, og turisterne nød is og sol og boder, og kamerafolk fra TV2 koncentrerede sig om børnecyklister og andet kameraegnet, stod Hannah Grant på torvet og tilberedte løgsuppe og vandmelongazpacho.

Annonce

Det er normalt en kold tomatsuppe, men altså i går lavet af vandmelon.
Hannah Grant er kok på turneen, som TV2 har rundt i sommerDanmark og har været kok for Bjarne Riis’ tourhold gennem fem år.

Læs mere om Tour de Marielyst i dagens udgave af Folketidende.

Klik her for at læse Folketidende på PC
Klik her for at læse via en mobil enhedKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi skal tage klimaansvar 24. oktober 2021 kl. 22.06

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

Annonce

ANNONCE