cookie-og-privatlivspolitik

9

Billeder


Foto: Cecilie Heering

Underholdning

Stegt flæsk og topløs servering

Flere forskellige slags kød til årets mandefrokost.




05. maj 2012 kl. 13:10 Af Morten Larsen (mla@folketidende.dk)

Annonce

En time efter damerne blev der også budt på frokost for mændene på årets Døllefjelde Musse-marked. Selvom deltagerantallet var noget mere beskedent end hos damerne, blev stemningen også her hurtig livlig.

Det skete sådan cirka, da Kathleen ankom.
Hun stod for den topløse servering, og flere af gæsterne glemte næsten deres plads i køen til stegt flæsk og persillesovs, da hun var klædt af til arbejde.

-Det er da altid lidt mærkeligt i starten, men så kommer man i gang, og så er det meget skægt, fortalte Kathleen, inden hun blev sendt af sted til første servering. Det var et langbord, der skulle have en runde Feigling til hele bordet.

Blandt gæsterne var også Mick Øgendahl, der ligeledes var genstand for en del opmærksomhed.

Man kan læse mere om frokosten i Folketidende på mandag.

 




KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce