cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Flemming Karlsen

Underholdning

To gange musik om fredagen

Cityforeningen i Nykøbing F. og Marielyst Resort fyrer op under sommerens fredagsunderholdningen på Torvet i Nykøbing F. og Torvet i Marielyst.
28. maj 2013 kl. 11:51 Af Katrine Sabroe Christensen (ks@ugeavisen-guld.dk)

Annonce

Et godt og solidt samarbejde mellem Nykøbing Falster Festuge, Cityforeningen og Marielyst Resort startede for noget tid siden, da det også blev muligt at købe og bruge det elektroniske citygavekort hos de handlende i sommerbyen.

Det gode samarbejde fortsætter nu i forbindelse med den traditionsrige musikalske fredagsunderholdning, der i år skal finde sted begge steder, nemlig både på Torvet i Nykøbing og Marielyst Torv.

- Vi blev hurtigt enige om at stå sammen og gøre fælles markedsføring for begge destinationer. Vi har gennem hele vinteren og her i foråret afholdt fællesmøder med restauratørerne omkring Torvet i Marielyst for, at vi kunne tystarte projektet omkring et bilfrit torv. Det er blevet mødt med stor velvilje af de handlende og restauratører, og har afstedkommet projekt gratis fredagsunderholdning, forklarede Carsten Pedersen, projektleder for Nykøbing F. Festuge ved et pressemøde i fredags i Café Klein i Marielyst.

Det betyder, at man igennem en række fredage sommeren over kan opleve musikalsk underholdning i Nykøbing F. fra kl. 15.30 til 19.30 og igen på Marielyst fra kl. 20 til 23.

- Da vores revydirektør Flemming Krøll hørte om dette unikke samarbejde var han ikke sen til at melde sig som vores mediepartner, hvilket betyder, at vi har fået bedre mulighed for at gøre rigtig meget reklame for vores fredagsunderholdninger, tilføjer han.

Første gang underholdning er fredag 28. juni - i Nykøbing F. spiller JazzOnklerne og på Marielyst giver Lune Carlsen den gas. Live-underholdningen fortsætter så hver fredag i Nykøbing til og med 16. august, mens sidste gang i Marielyst er ugen i forvejen, nemlig 9. august.

- Vi opfordrer selvfølgelig folk til at holde egne drikkevarer hjemme og dermed sørge for at bakke op om de officielle udskænkningssteder, da det er dem der sørger for den gratis underholdning, lyder det fra Carsten Pedersen.

Hvad de forskellige bands og solister angår, bliver der tale om en god blanding indenfor de forskellige genre. Hvem der optræder og hvor, kan man læse om på festugen.dk klik fredagsunderholdning, kultunaut.dk samt infomarielyst.dk, ligesom Ugeavisen og Folketidende hver uge op til vil præsentere fredags-arrangementerne begge steder.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce