cookie-og-privatlivspolitik
Gåsetårnet i Vordingborg. Arkivfoto
Foto: Anders Wickstrom

Underholdning

Vordingborg festuge lukket – og genåbnet

Torsdag meddelte folkene bag Vordingborg Festuge, at man på grund af nyfortolkning hos SKAT opgave årets Festuge. Kort efter meldte ny forening sig på banen.
21. april 2017 kl. 07:34 Af Margit Olsen

Annonce

- I kølvandet af en ny fortolkning af den momsfritagelse Vordingborg Festuge har arbejdet med i dens nuværende form siden 2002, ser vi os i Festugekomiteen nødsaget til at trække stikket ud og aflyse resten af forberedelserne til dette års festuge, skrev Vordingborg Festuge i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag.

Momsfritagelsen for dette år blev bevilliget i midten af februar, men for et par uger siden trukket tilbage af SKAT med en begrundelse, der bunder i at man fra SKAT´s side ser den nuværende konstellation bag festugen som virksomhed og ikke en forening som den er ansøgt til.

Få timer efter den første pressemeddelelse kom endnu en pressemeddelelse med beskeden om, at Vordingborg Idrætsforening arbejder på, at gennemføre årets festuge med repræsentanter fra den gamle festugekomite, Handelsforeningen, Erhvervsforeningen samt Vordingborg IF, som træder sammen for at finde en løsningsmodel, således at festugen allerede i år bliver en realitet.

- Der arbejdes kraftigt på at få skabt at skabt det økonomiske fundament, og allerede i næste uge forventes der lidt mere klarhed over tingene, skriver Bent Jensen Vordingborg IF, Mogens Larsen Handelsforeningen og Finn Hemmingsen fra Vordingborg Festuge i pressemeddelelsen.

Vordingborg Festuge afholdes hvert år i uge 28.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

AF: BJARKE ROSENKILDE

Henrik Sass Larsen tilbage… 04. september 2019 kl. 23.40

AF: JOHN WENNERWALD

Hanelefanten lusker væk 01. september 2019 kl. 20.13

Annonce