cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Valg

Forsinket taxa fra værtshus skyld i manglende opstilling

Det bliver ikke muligt ved det kommende kommunalvalg i Lolland Kommune, at stemme på en tværsocialistisk liste. En forsinket taxa til et værtshus får skylden.
30. oktober 2013 kl. 20:30 Af Peter Gade og Margit Olsen

Annonce

Ansvaret for at få afleveret Lollands Tværsocialistiske kandidatliste lå i hænderne på listens nummer 1 Niels C. F. Rasmussen. Men han kom for sent til rådhuset med underskrifterne. De skulle have været på rådhuset i Maribo sidste tirsdag inden klokken 12.

- Taxaen kom for sent og så punkterede vi oven i købet på vejen fra Nakskov til Maribo, så det var baggrunden for, at vi kom fem minutter for sent med listen, fortalte han forleden til Folketidende.

Og der var noget om snakken.

Formanden for Lolland Taxa, Bjarne Jensen fortæller til Folketidende, at ved nærmere granskning af kørselsbestillingerne fra sidste tirsdag formiddag har det vist sig, at Niels Rasmussen bestilte en taxa klokken 11.09 fra værtshuset Goose Pub i Søndergade i Nakskov.

Bjarne Jensen oplyser, at chaufføren først nåede frem til bodegaen klokken 11.32, og at den derfor kom for sent til Rådhuset i Maribo. Men at taxaen også punkterede, har ikke hold i virkeligheden, fortæller Bjarne Jensen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BALTHAZAR RODRIGUE NZOMONO-BALENDA

Sælg Grønland Nu, For Fanden! 21. august 2019 kl. 18.04

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

Annonce