cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Valg

Arne Graae Jensen: - Jeg har ikke handlet i ond tro

Først vakte Arne Graae Jensens valgplakater over motorvejen underen hos en bilist, så fulgte et tilsyn og nu er de fjernet af Vejdirektoratet.
01. november 2013 kl. 21:00 Af Kim Møller Pedersen (kmp@folketidende.dk)

Annonce

De hænger over det hele lige for tiden. Men valgplakaterne må ikke hænge til fare for trafiksikkerheden på en motorvejsoverkørsel mellem to rampeanlæg.

Det har formanden for Guldborgsund Kommunes teknik- og miljøudvalg netop måttet sande, efter at Vejdirektoratet har været ude på sydmotorvejen og her fjernet i alt 26 plakater med Arne Graae Jensen (V) på.

- Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke mener, jeg har gjort noget ulovligt eller på nogen måde har handlet i ond tro, fortæller Arne Graae Jensen, der i onsdags registrerede, at i alt 26 valgplakater på syv motorvejsoverkørsler i forbindelse med sydmotorvejen var blevet fjernet.

Torsdag eftermiddag, da Folketidende indhentede en kommentar fra Arne Graae Jensen i forhold til de fjernede valgplakater, var udvalgsformanden ikke blevet kontaktet eller orienteret på nogen måde af Vejdirektoratet, som udfører tilsyn med ophængningen af valgplakaterne.

- Jeg har ikke hørt noget som helst, så jeg ved ikke, hvorfor man har fjernet valgplakterne, eller hvem der har gjort det, lød det fra Arne Graae Jensen torsdag eftermiddag.

Annonce

Det gjorde man til gengæld hos Vejdirektoratet. Her er det Vejdirektoratets driftsafdeling i Næstved, der står for at føre tilsyn med valgplakater, der eventuelt er i fare for trafiksikkerheden eksempelvis i forbindelse med sydmotorvejen. Folketidende bad om en bekræftelse på, hvorvidt det var Vejdirektoratet, der havde fjernet de 26 valgplakter, og med hvilken begrundelse det måtte være sket.

- Jeg kan bekræfte, at det er Vejdirektoratet, der har fjernet de omtalte plakater, og det er sket på grund af, at de har været til fare for trafiksikkerheden, bekræfter pressechef ved Vejdirektoratet, Martin Østergaard-Nielsen.

Arne Graae Jensen kan nu se frem til at modtage et brev, hvor han bliver informeret om Vejdirektoratets tilsyn og efterfølgende fjernelse af i alt 26 valgplakater, som måske nok klarede sig fri af en heftig storm men ikke af et tilsyn fra Vejdirektoratet.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

Annonce

ANNONCE