cookie-og-privatlivspolitik
Folketingsmedlem og medstifter af Nye Borgerlige, Peter Seier Christensen, bliver også del af det kommende debatmøde i Landsbyen i Våbensted.
Foto: PR

Valg

Debat om klima og energi

Nye Borgerlige Lolland er klar med et debatmøde om klima og energi, og mødet kommer til at foregå i Våbensted.
05. oktober 2021 kl. 07:02 Af Kim Møller Pedersen

VÅBENSTED Det kommende kommunalvalg bringer mange debatmøder med sig i dette efterår, og det vil Nye Borgerlige Lolland også være en del af.

Det sker blandt andet mandag 11. oktober, hvor Nye Borgerlige Lolland arrangerer et åbent møde for alle, der interesserer sig for energi, klima og miljø.

Det bliver i Landsbyen i Våbensted med start klokken 18, og folketingsmedlem for samt medstifter af Nye Borgerlige, Peter Seier Christensen fra Sjællands Storkreds, vil deltage i mødet.

Peter Seier Christensen er selv uddannet cand.scient. i kemi og ph.d. fra DTU. Han har ligeledes arbejdet med forskning på Haldor Topsøe i 24 år.

Der vil på det åbne debatmøde også blive holdt et kort oplæg af Ghita Nelander, spidskandidat for Nye Borgerlige i Næstved og regionsrådskandidat, samt af Anne Raft, spidskandidat for Nye Borgerlige Lolland til kommunalvalget og ligeledes til det kommende regionsrådsvalg.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE