cookie-og-privatlivspolitik
Kasper Roug.
Foto: Jan Knudsen, arkivfoto

Valg

Glad og beæret fødselar klar til Folketinget

På sin 40-års fødselsdag kunne Kasper Roug (S) glæde sig over, at han er valgt til Folketinget.
06. juni 2019 kl. 20:00 Af Jakob Poulsen

Annonce

Når man går med en drøm om at blive politiker, findes der næppe noget, der er ret meget større end at blive valgt til Folketinget på sin 40-års fødselsdag.

Det var lige præcis situationen for Socialdemokratiets spidskandidat i Lollandkredsen, Kasper Roug, torsdag eftermiddag. Her blev de personlige stemmetal efter onsdagens folketingsvalg offentliggjort, og med 5.249 personlige stemmer var den hjemme for Roug.

- Jeg er super glad og meget beæret over, at så mange på Lolland-Falster mener, at jeg er den rette mand i Folketinget for dem. Man kan ikke ønske sig mere på sin 40-års fødselsdag.
- Men det har også været enormt hårdt det sidste lille døgns tid. Vi så jo, at vi fik Danmarks bedste valgresultat for Socialdemokratiet hos os i Lollandkredsen i går, og det gav jo håb om, at der kunne være et mandat, men det var ikke til at vide før nu, siger Kasper Roug.

Han har også bidt mærke i, at stemmeprocenten på Lolland var landets laveste denne gang.
- Stemmeprocenten har altid ligget lavt på Lolland, men at det blev så lavt i år kan måske have noget at gøre med, at der lige har været Europa-Parlamentsvalg, slutter Kasper Roug.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her