cookie-og-privatlivspolitik
Modelfoto
Foto: Free/Colourbox

Valg

Hundeudstilling flytter valg

En planlagt hundeudstilling flytter afstemningssted.
16. maj 2019 kl. 07:56 Af Margit Olsen

Annonce

I Guldborgsund Kommune opfordrer man vælgerne til at tjekke afstemningsstedet en ekstra gang, efterhånden som valgkortene dumper ind i postkassen.

Nogle borgere skal nemlig stemme et andet sted end sidste gang.

- Vi har ved europaparlamentsvalget måttet flytte to afstemningssteder. Det gælder Nykøbing Hallen og Øster Ulslev Forsamlingshus. De vælgere skal denne gang stemme på henholdsvis Sophieskolen og i Vester Ulslev Forsamlingshus, fortæller Hanne Larsen, der sidder i spidsen for valgplanlægningen i Guldborgsund Kommune.

Flytningen til Vester Ulslev Forsamlingshus er permanent, og det vil derfor også være der, at man skal stemme til folketingsvalget den 5. juni, mens afstemningsstedet igen er Nykøbing Hallen ved folketingsvalget 5. juni.

Grunden til, at EU-valget er blevet flyttet, er, at der er hundeudstilling i hallen.

Hanne Larsen opfordrer i øvrigt til at holde øje med postkassen den kommende uge. Valgkortene til EU-valget dukker nemlig op i postkassen senest den 21. maj. Har man ikke modtaget valgkortet den 21. maj, kan man kontakte Borgerservice i Guldborgsund Kommune, og så kan man her hjælpe med at udstede et nyt valgkort.

Det er i øvrigt Klubben for Små Selskabshunde, som i weekenden 25. g 26. maj holder udstilling i Nykøbing F Hallerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

Annonce