cookie-og-privatlivspolitik

Valg

Kandidater klar til kommunalvalg

Den nye Nakskov Listen stiller med 11 kandidater.
03. oktober 2021 kl. 14:08 Af Marianne Knudsen

LOLLAND Nakskov Listen stiller med 11 kandidater til kommunalvalget.

Listen opstiller på partiliste, og det er dermed de kandidater, der står først på listen, der har størst chance for at blive valgt.

Som ny spidskandidat har listen valgt Per Kim Nielsen fra Dannemare. Han er født og vokset op i Nakskov og var blandt andet i 12 år inspektør for teknisk skole i Nakskov og med til at starte htx-uddannelsen.

Nakskov Listen er gået i valgforbund med Vestfronten og håber dermed, at alle stemmer på de to lister giver kandidater, der arbejder for Vestlolland.

Ellers ser listen sådan ud:

Annonce

2. Anders Madsen, Nakskov. 3. Casper Blume, Nakskov. 4. Rene Frederiksen, Nakskov, 5. Mads Bach Petersen, Søllested. 6. Brian Hansen, Nakskov. 7. Leane Lønne Siv Johansen, Nakskov. 8. Per Rasmussen, Næsby. 9. Steen Bahnsen, Græshave. 10. Lene Christiansen, Vestenskov. 11. Søren Madsen, Vesterborg.

- Der er tale om et stærkt team, der vil sikre udvikling og gode rammer for alle på Lolland, men især på Vestlolland, siger Per Kim Nielsen.

Listen ønsker ikke topstyret udvikling - alle skal inddrages, og der skal udvikles i forhold til behov og ønsker. Der skal ikke bruges mange penge på arkitekter og konsulenter, og slet ikke på projekter, hvor lokale og de, det berører, ikke bliver hørt, fremgår det af udsendt pressemateriale.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi skal tage klimaansvar 24. oktober 2021 kl. 22.06

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

Annonce

ANNONCE