cookie-og-privatlivspolitik
2019-05-23-Copyright: PF Anders Knudsen, LF Folketidende, Nykøbing.
Borgerservice-Biblioteket, Nykøbing.
Der var lange køer til at brevstemme til EU valg og Folketidngsvalg i borgerservice på Nykøbing bibliotek.
en times ventetid

11

Billeder


Foto: Anders Knudsen

Valg

Kø for at komme til at brevstemme

BILLEDSERIE: I dag torsdag er det sidste chance for at brevstemme til Europa-Parlamentsvalget. På Borgerservice i Nykøbing stod vælgerne i kø.
23. maj 2019 kl. 12:30 Af Jakob Poulsen

Annonce

Interessen for at brevstemme til de kommende valg til henholdsvis Europa-Parlamentet og Folketinget er tilsyneladende stor lokalt.

I dag torsdag er det sidste chance, hvis man vil brevstemme til Europa-Parlamentsvalget på søndag, og 1. juni er det sidste chance, hvis man bil brevstemme til folketingsvalget.

Der var da også masser af vælgere, der stod i kø, da Folketidendes fotograf og journalist torsdag kort før middag lagde vejen forbi Borgerservice på Hovedbiblioteket i Nykøbing.

Du kan læse mere om dette i Folketidendes papiravis fredag.

Ved sidste valg til Europa-Parlamentet i 2014 var brevstemmeprocenterne i Guldborgsund og Lolland kommuner henholdsvis 5,7 og 8,0 procent.

Ved sidste folketingsvalg i 2015 var brevstemmeprocenterne i henholdsvis Guldborgsund og Lolland kommuner henholdsvis 7,7 og 8,9.

I Lolland Kommune er sidste chance for at brevstemme til EU-valget i dag torsdag inden klokken 17 på Søvej 8 i Nakskov eller Østre Landevej 33 i Maribo.

I Guldborgsund Kommune er sidste chance for at brevstemme til EU-valget inden klokken 18 i Kongensgade 43 i Nykøbing eller inden klokken 14 i Rådhusgade 6 i Sakskøbing.

Se flere billeder ved at klikke på billedet herover.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her