cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Privatfoto

Valg

Meldt til politiet: Rougs valgbanner stjålet igen

Folketingskandidat Kasper Roug (S) fra Lolland har for anden gang fået stjålet et stort valgbanner. Han er vred og vil melde tyveriet til politiet.
29. maj 2019 kl. 18:40 Af Jakob Poulsen

Annonce

Valgkampen frem mod folketingsvalget på næste onsdag er en travl tid for alle de politikere, der har ambitioner om at blive en del af Folketinget efter valget og derfor kæmper om vælgernes opmærksomhed og gunst.

Men nogen har tilsyneladende set sig sure på Kasper Roug,der er Socialdemokratiets spidskandidat i Lollandkredsen - eller i hvert fald på et 2,5 gange 1 meter stort valgbanner, han har haft hængende på en privat grund ved Sakskøbingvej 3 i Guldborgsund Kommune.

Banneret er nemlig blevet klippet ned og stjålet, og det er nu anden gang i løbet af valgkampen, at den skæbne overgår et af Kasper Rougs bannere, så nu vil han melde tyveriet til politiet.

- Jeg bliver lidt vred, for jeg synes ikke, det er rimeligt, at man gør sådan noget. Det er for ringe og noget, man burde holde sig for god til.

- Vi er i gang med en af de vigtigste demokratiske processer i Danmark, nemlig processen om, hvem der skal sidde i Folketinget. Det er jo ikke bare fest og cirkus - det er stort alvor, når vi kandidater forsøger at gøre borgerne opmærksomme på vores politiske budskaber. Det er en skam, at det skal være sådan, siger Kasper Roug.

På trods af, at det altså nu er anden gang, at et af hans bannere forsvinder, så har han ikke tænkt sig at give op. Han vil derfor hænge et nyt banner op.

- Jeg er lidt spændt på at se, om det sker igen. Første gang, det skete, var tre-fire dage, før valget blev udskrevet. Dengang har der måske været nogen, som troede, at det var ulovligt, men det stod på privat grund, og der er ikke nogen andre, end ham, der har grunden, der skal bestemme, om mit banner må hænge der, lyder det trodsigt fra Kasper Roug.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce