cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen

Valg

René Christensen: Ærgerligt, men vælgerne har talt

De første exitpolls tyder på stor tilbagegang for Dansk Folkeparti. Partiets lokale folketingsmedlem tager målingen til efterretning.
05. juni 2019 kl. 20:56 Af Jakob Poulsen og Jesper Bøgh

Annonce

Stemmeoptællingen er i fuld gang rundt omkring, men kort efter klokken 20 kom de første exitpolls - altså meningsmålinger fra valgstederne - og de viser stor tilbagegang til Dansk Folkeparti.

Det skal understreges, at der altså er tale om meningsmålinger og ikke reelle valgresultater, men Dansk Folkepartis lokale folketingsmedlem René Christensen holder også øje med situationen.

- Det er ærgerligt, men det er vælgerne, der har talt, og det må vi acceptere. Vi har måske afleveret nogle af stemmer til Socialdemokratiet, som vi havde "lånt" sidste gang, og så har vi nok også mistet nogle stemmer til Nye Borgerlige og Stram Kurs.

- Jeg synes, at vi har ført en god valgkamp, men det er vælgerne, der bestemmer, siger René Christensen, som allerede er gået i gang med at pille sine valgplakater ned.

Det har dog ikke noget med valgresultatet at gøre, men har været planlagt længe, da hans datter har 18-års fødselsdag om få dage, så weekenden skal bruges på at fejre hende og ikke på at pille plakater ned.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ANTON EBSEN

Hejs flaget! 18. september 2019 kl. 10.47

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

Annonce