cookie-og-privatlivspolitik

66

Billeder


Foto: Anders Knudsen

Valg

René Christensen blev den helt store stemmesluger

Henrik Høgeh fik flest personlige stemmer på Lolland
20. november 2013 kl. 11:45 Af Martin Ahlgreen og Margit Olsen

Annonce

I Guldborgsund Kommune fik Dansk Folkeparti 8.016 stemmer, ud af dem trak René Christensen alene de 6.044. Det er 75 procent af det samlede antal stemmer til Dansk Folkeparti.

Nummer to på DF's liste, Birgit Holse, fik kun 237 stemmer, hvilket svarer til fire procent af de samlede stemmer til Dansk Folkeparti.

Bo Abildgaard (A) fik med 2.926 stemmer det næsthøjeste personlige stemmetal i Guldborgsund Kommune. John Brædder (G) fra Guldborgsundlisten fik 2.737 og blev dermed den tredje største stemmesluger i Guldborgsund Kommune.

I Lolland Kommune var det Henrik Høegh (V), som trak flest stemmer. Han fik 4.848 personlige stemmer. Henrik Høegh fik dog ikke den magt, som hans vælgere ville det.

Lolland Kommunes nye borgmester, Marie Louise Friderichsen (C), fik 1.829 personlige stemmer og trak dermed næstflest stemmer i Lolland Kommune.

Spidskandidat for Socialdemokraterne. Holger Schou Rasmussen, trak 1.185 stemmer og stod dermed for det tredjestørste antal personlige stemmer i Lolland Kommune.

Man skal være opmærksom på, at der kan komme ændringer i tallene, da stemmerne ikke  er blevet fintalt endnu.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her