cookie-og-privatlivspolitik
René Christensen i gang med at pille valgplakater ned onsdag aften.
Foto: Claus Hansen

Valg

René Christensen på vippen?

Dansk Folkeparti mister ifølge DR fire ud af syv mandater i Sjællands Storkreds. De personlige stemmer bliver afgørende for, om René Christensen bliver genvalgt.
06. juni 2019 kl. 00:11 Af Jakob Poulsen

Annonce

Dansk Folkepartis store tilbagegang ved onsdagens folketingsvalg risikerer måske at koste det partiets lokale folketingsmedlem René Christensen pladsen.

Ifølge DR mister partiet fire af sine syv mandater i Sjællands Storkreds. Tilbage er tre mandater, som ifølge René Christensen går til de tre af partiets kandidater i storkredsen, der har fået flest personlige stemmer.

Blandt de kandidater, René Christensen er i konkurrence med om et af de tre mandater, er Søren Espersen.

- Det er lige lidt for spændende. Jeg havde regnet med, at vi ville få fire mandater, men man kan jo ikke gøre noget ved det nu, men jeg kan da ikke lade være med at tænke på, hvad årsagen til det er. Men vi ved meget mere i morgen, sagde René Christensen kort før midnat med henvisning til, at de personlige stemmer tælles op torsdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her