cookie-og-privatlivspolitik
John Brædder, yderst til højre, og Simon Hansen, nummer to fra venstre, ser frem til mandagens møde.
Foto: Claus Hansen, arkivfoto

Valg

Skyder valgkampen i gang

Dialogmøde i det gamle rådhus sparker valgkampen i gear
01. oktober 2021 kl. 20:38 Af Andreas Johansen

STUBBEKØBING Fra på mandag går det for alvor løs, når der med under halvanden måned til, at stemmerne til kommunalvalget 16. november skal afgives, bliver sat gang i kampen om borgmesterkæden i Guldborgsund Kommune.

Arrangementet finder sted på Stubbekøbings gamle rådhus fra klokken 19 til 21 mandag, 4. oktober, og her har Dansk Folkepartis lokalafdeling arrangeret muligheden for at møde tre af spidskandidaterne, der formentlig kommer til at trække mange stemmer ved det kommende valg. Det er Dansk Folkepartis egen René Christensen, nuværende borgmester for Guldborgsundlisten John Brædder og Socialdemokratiets spidskandidat, Simon Hansen.

Det bliver første gang, de tre tager et offentligt møde sammen i denne valgkamp, og Dansk Folkepartis Bob Nielsen, der har været med til at arrangere valgmødet, glæder sig til at høre, hvad der ligger borgerne i Stubbekøbing og omegn på sinde.

- Vi har besluttet internt i Dansk Folkeparti, at alle borgere for ligeværdige - at vi møder dem, hvor de bor. Ikke omvendt. Nogle er i Nykøbing - der bor mange borgere i Guldborgsund Kommune, men der bor lige så mange mennesker på Nordfalster, som der gør i Nykøbing. Vi vil møde folk, hvor de er. Derfor arrangerer vi mødet her i Stubbekøbing, forklarer han.


Skub i udviklingen

Også den nuværende borgmester ser frem til at møde Stubbekøbings borgere i øjenhøjde.

Annonce

- Jeg forventer, at deltagerne på mødet får lov til at stille en masse spørgsmål om, hvordan vi får sat skub i udviklingen af området. Der sker en masse, også med udviklingen af hele Falsters østlyst. Der er gang i en positiv udvikling, og der kommer en masse turister udefra, som har opdaget området. Dem skal vi se at finde ud af, hvad vi skal gøre med i fremtiden, lyder det fra John Brædder.

Simon Hansen glæder sig allermest til at høre, hvad stubbekøbingenserne har af spørgsmål.

- Jeg vil gerne høre, hvad de, der dukker op, gerne vil tale om. Det tænker jeg, er det vigtige ved mødet - hvad der bliver bragt op fra salen. Og så bliver det rart at komme i gang med valgkampen. Det bliver seks spændende uger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE