cookie-og-privatlivspolitik
Administrerende direktør i Femern Belt Development, Stig Rømer Winther, udpeger detaljer i byggeriet for Søren Pape Poulsen, byrådskandidat i Lolland Kommune Henrik Jakobsen og kandidaterne til regionsrådet Lene Hansen og Anne Hopkins.

3

Billeder

Administrerende direktør i Femern Belt Development, Stig Rømer Winther, udpeger detaljer i byggeriet for Søren Pape Poulsen, byrådskandidat i Lolland Kommune Henrik Jakobsen og kandidaterne til regionsrådet Lene Hansen og Anne Hopkins.
Foto: Bo Søby Hansen

Valg

Søren Pape besøgte Lolland-Falster og de lokale kandidater

Formanden kom forbi for at støtte lokale kandidater til byråds- og regionsvalg. og så for første gang femernbyggeri og sukkerfabrik.
16. oktober 2021 kl. 06:14 Af Margit Olsen

Op til kommunal- og regionsvalget inviterer flere partier deres formand og andre folketingsmedlemmer til deres valgkredse for at hjælpe med at promovere de lokale kandidater.

Fredag var det formand for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen, som var inviteret til Lolland-Falster af de lokale kandidater til byrådene i de to lokale kommuner og Region Sjælland samt folketingskandidat Stine Pilt Olsen, som havde valgt, at han skulle se byggeriet af Femern-forbindelsen ved Rødbyhavn og sukkerfabrikken i Nykøbing.

Med sig fra besøget på Lolland-Falster har Søren Pape Poulsen blandt andet et indtryk af, hvor stort byggeriet er ved den kommende Femern-forbindelse.

- Det er næsten ufatteligt, hvor stort det er. Og det er svært at forestille sig, hvor stort det her egentligt bliver. Det giver store muligheder for udvikling og er en gave for egnen, siger Søren Pape Poulsen.

Det var første gang, partiformanden ved selvsyn så byggeriet ved Rødbyhavn. Og efter besøget gik turen videre til sukkerfabrikken i Nykøbing. Og den konservative formand havde heller aldrig set en sukkerfabrik indefra.

Annonce

- Det var interessant at se hele processen fra roer til sukker. Men derudover gav repræsentanter fra fabrikken mig også vigtige budskaber med hjem. Både fabrikken i Nykøbing og fabrikken i Nakskov bruger rigtig mange kræfter på at diskutere den grønne omstilling. Og i denne omstilling til blandt andet gas talte vi om de afgifter, som følger med så energitung en produktion.

Ved besøget blev der også talt om mangel på arbejdskraft.

- Mange områder er hårdt pressede i forsøget på at få tilstrækkelig og kompetent arbejdskraft. Og jeg tænker, at hele rekrutteringsmetoden både fra skoleelever og ledige skal gentænkes, sagde partiformanden.

Efter besøget ved Danmarks største byggeplads og den ene af landets to sukkerfabrikker, gik turen til Radio SydhavsØerne, hvor Søren Pape Poulsen sluttede det lokale besøg af med et interview i radioen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Folketidende er i vinter dvale. 06. december 2021 kl. 12.15

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen har… 06. december 2021 kl. 12.04

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

Annonce

ANNONCE