cookie-og-privatlivspolitik
Formanden for Femø Beboerforening, Inge-lise Bisted, ser frem til en god dialog om alt fra erhvervsudvikling til grøn omstilling, turisme, kunst, kultur og klyngepolitik, ældrepleje, sundhed og tryghed samt transport og færgedrift.
Formanden for Femø Beboerforening, Inge-lise Bisted, ser frem til en god dialog om alt fra erhvervsudvikling til grøn omstilling, turisme, kunst, kultur og klyngepolitik, ældrepleje, sundhed og tryghed samt transport og færgedrift.
Foto: Jan Knudsen/arkiv

Valg

Vælgermøde på Femø om Femø

Femø Beboerforening har inviteret alle partier og lister til vælgermøde .
23. oktober 2021 kl. 06:00 Af Rikke Folm Berg

FEMØ Femø Beboerforening er nu klar med den endelige plan for vælgermødet med paneldebat på Femø Kro, hvor både Socialdemokratiet, Venstre, Enhedslisten, Konservative, Din Stemme, SF og Lokallisten har takket ja til at deltage i en god debat om Femø.

Efter velkomst og præsentation ved beboerforeningens ordstyrer vil politikerne hver få et fire minutters indlæg, hvor de er blevet bedt om at inddrage deres bud på, hvilken værdi Femø har for Lolland Kommune.

- Hvis de har et valgløfte til Femø, vil vi også gerne høre det, tilføjer formanden for Femø Beboerforening, Inge-lise Bisted.

Efter runden får politikerne et par minutter hver til en kort kommentar. Derefter bliver der spørgsmål fra salen, hvor ordstyreren med sikker hånd vil styre slagets gang, så alle kan komme til orde med forskellige emner, og alle spørgsmål blive besvaret fyldestgørende, oplyser hun.

Femø Beboerforening arbejder for at fastholde og udvikle Femø som et levedygtigt helårssamfund, og der er sket en del på Femø siden sidste kommunalvalg. Ældreplejen er forbedret med mulighed for døgnpleje, og kommunen har indkøbt afløserfærgen "Smålandshavet". Femø Havn har desuden fået et løft med Havnehøkeren og Stenbideren, mange frivillige yder en stor indsats, og der er blevet solgt mange huse.

Annonce

- Men hvor går grænsen for, hvad øen selv skal sørge for, og hvad der er kommunens ansvar, har formanden blandt andet spurgt i sit oplæg til politikerne.

Alle interesserede er velkomne. Der er ingen tilmelding.

Mødet er mandag 25. oktober klokken 19.30 til 21.30 på Femø Kro.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE