cookie-og-privatlivspolitik
Stine Pilt Olsen.
Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Valg

Valgplakater forsvundet

Lokal konservativ spidskandidat er blevet en del valgplakater fattigere.
03. juni 2019 kl. 14:45 Af Jakob Poulsen

- Bør man sige tak for hjælpen, eller er det en kompliment, når man kan konstatere, at der er knapt så mange plakater at tage ned på torsdag?

Sådan indleder den konservative spidskandidat i Guldborgsund- og Vordingborgkredsen, Stine Pilt Olsen, et opslag på sin facebookprofil.

Hun har nemlig de seneste dage kunnet konstatere, at en del af de valgplakater, hun og nogle af hendes hjælpere hængte op, da folketingsvalget blev udskrevet, ikke længere hænger på deres pladser.

- Jeg ved godt, at nogle af dem i princippet kan være blæst væk, men der skal altså virkelig meget vind til, for at det sker, konstaterer hun tørt.

Ifølge Stine Pilt Olsen er mange af plakaterne forsvundet fra lygtepæle og lignende i Lolland Kommune, men altså også andre steder. Hun har ikke tal på, hvor mange det drejer sig om, men gætter på, at det ligger i størrelsesordenen cirka 50 stykker.

Annonce

- Jeg har fået hængt 5-600 plakater op fordelt ud på Lolland, Guldborgsund og Vordingborg kommuner, så procentvis er det en ret stor del, der er forsvundet.

- Det er tilsyneladende sket indenfor de seneste dage, og der er forsvundet flest i Lolland Kommune, men der er allerede valg på onsdag, så jeg har ikke tænkt mig at hænge nogle nye op, fortæller Stine Pilt Olsen.

Men hun ærgrer sig over, at de nu er væk.
- Det er svært at sige, hvad det vil betyde for mine muligheder for at blive valgt, men der er jo evidens for, at valgplakater virker. Mange har set mig i andre sammenhænge, men de kender mig måske ikke fra politik, så derfor er det vigtigt at få gjort opmærksom på, at jeg stiller op, slutter den konservative kandidat.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

Annonce

ANNONCE