cookie-og-privatlivspolitik
Bo Abildgaard forklarede efter konstitueringsaftalen på valgnatten, at tilbuddet fra DF og V hvilede på et "usikkert grundlag".
Foto: Anders Knudsen

Valg

Abildgaard vil gå efter borgmesterposten igen

Bo Abildgaard vil “selvfølgelig” gøre et nyt forsøg i 2021.
24. november 2017 kl. 15:54 Af Morten Skov Madsen

Annonce

Det var tæt på tirsdag aften. Men den socialdemokratiske borgmesterkandidat, Bo Abildgaard, takkede nej til et tilbud om borgmesterposten fra Dansk Folkeparti og Venstre, selvom de tre partier tilsammen havde 16 mandater og dermed flertal.

Bo Abildgaards borgmester-drøm er dog i behold. Han går “selvfølgelig” efter at blive borgmesterkandidat til kommunalvalget i 2021.

Du har forsøgt at vinde borgmesterposten to gange uden at få den. Hvorfor er du rette mand til at vinde den i 2021?

- Fordi jeg har visioner for Guldborgsund Kommune. Derfor vil jeg igen gå efter borgmesterposten, lyder det fra Bo Abildgaard, som nu er 1. viceborgmester.

Hvem, der bliver Socialdemokratiets lokale borgmesterkandidat i 2021, afgøres først i 2020, fortæller kredsformand Henning Kamper. Og selvom det to gange er mislykkedes for Bo Abildgaard at blive borgmester, er han ifølge Henning Kamper ikke afskrevet.

- Det kan godt blive Bo igen. Når tiden kommer, ser vi på talentmassen. Bo har gjort det fint og førte os i ’13 fra syv til ni mandater, siger Henning Kamper.

Læs mere i fredagens udgave af Folketidende, samt et læserbrev af Børge Eibye, menigt medlem af Socialdemokratiet Guldborgsund, som blandt andet skriver, at Bo Abildgaard og Henning Kamper forplumrede optakten til kommunalvalget.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce