cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix, arkivfoto

Vejr

DMI: Sol og over 30 grader på Lolland i næste uge

Uge 30 kan blive en uge, hvor temperaturen på Lolland svinger sig over 30 grader. Falster får det næsten ligeså varmt.
17. juli 2019 kl. 13:35 Af Jakob Poulsen

Hvis man er til sol og masser af varme og måske endda skal holde ferie på Lolland-Falster i næste uge, så er der godt nyt på vej.

DMI har onsdag lagt en nyhed på deres hjemmeside, hvor de fortæller, at næste uge - uge 30 - kan gå hen og blive endda rigtigt varm.

Fra tirsdag og nogle dage frem tager temperaturen et nøk opad, og kigger man lokalt på udsigterne for Lolland og Falster, som de tager sig ud denne onsdag eftermiddag, så er der bogstaveligt talt lys og varme forude.

Først skal vi lige igennem nogle dage med blandet vejr og temperaturer omkring eller lidt over de 20 grader. Men fra og med tirsdag 23. juli begynder der at ske noget.

Hvis vi kigger på prognosen for Falster først, som er den mest "afdæmpede" af de to lokale, så kan vi tirsdag få helt op i underkanten af 27 grader og sol vekslende med skyer.

Annonce

Men onsdag, torsdag og fredag lyder prognosen p.t. på fuld sol og temperaturer på op til 28-29 grader. Hvorvidt det varme vejr fortsætter i næste weekend vides ikke endnu, da prognosen kun går frem til og med fredag.

Kigger vi på prognosen for Lolland, er billedet stort set det samme - bortset fra, at der alle dage er skruet et lille nyk højere op for temperaturen.

Onsdag, torsdag og fredag ventes der alle dage 30 grader eller lidt over. Højeste temperatur ventes fredag eftermiddag, hvor termometret ifølge DMI kommer helt op på 31,9 grader.

Men som sagt er der tale om prognoser, og der er stadig nogle dage til endnu, så situationen kan nå at ændre sig inden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce

ANNONCE