cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anita Graversen, ritzau, arkivfoto

Vejr

DMI skruer ned: 30 grader forvandlet til 25

Onsdag spåede DMI over 30 grader på Lolland i næste uge. Nu har de skruet forventningerne en smule ned.
18. juli 2019 kl. 12:15 Af Jakob Poulsen

I går onsdag kunne vi her på folketidende.dk fortælle, at DMIs prognoser for næste uge lovede masser af sol og over 30 graders varme sidst på ugen på Lolland og næsten ligeså varmt på Falster.

Det fik rigtigt mange kommentarer og delinger med på vejen på vores Facebook-side.

Men som det er med vejrpognoser, så har de det med at ændre sig, inden man næsten kan nå at sige "sol, strand og stråhat".

For i dag, torsdag, har meteorologerne nærmest bogstaveligt talt skruet lidt ned for forventningerne.

DMI holder fast i, at vi onsdag, torsdag, fredag og nu også lørdag i næste uge skal få masser af sol. Men 30 grader kommer vi ikke op på, lyder den nye prognose. Nu er der nemlig "kun" udsigt til mellem 24 og knapt 26 grader på Lolland og mellem 21,5 og 22,5 grader på Falster.

Annonce

Tendensen er dog, at temperaturen stiger langsomt hen over ugen, så hvem ved - måske rammer vi alligevel de 30 grader på et tidspunkt.
Mandag og tirsdag ser ud til at blive et par overvejende overskyede dage med ingen eller kun lidt regn. Og fra onsdag tager solen så for alvor fat - ifølge dagens prognose.

TV2 Vejret er stort set enig med DMIs nye prognose - dog med den forskel, at man hos TV2 forventer, at vi skal have lidt regn i løbet af onsdagen.

Den norske vejrtjeneste YR er også rimeligt enig i de danske meteorologers forudsigelser. Men her har man tørvejr hele ugen, bortset fra en anelse regn over Falster mandag aften.

Så alt i alt tyder det altså her og nu på, at man godt kan finde solhatten og solcremen frem også i den kommende uge.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE