cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anita Graversen, ritzau, arkivfoto

Vejr

DMI skruer ned: 30 grader forvandlet til 25

Onsdag spåede DMI over 30 grader på Lolland i næste uge. Nu har de skruet forventningerne en smule ned.
18. juli 2019 kl. 12:15 Af Jakob Poulsen

Annonce

I går onsdag kunne vi her på folketidende.dk fortælle, at DMIs prognoser for næste uge lovede masser af sol og over 30 graders varme sidst på ugen på Lolland og næsten ligeså varmt på Falster.

Det fik rigtigt mange kommentarer og delinger med på vejen på vores Facebook-side.

Men som det er med vejrpognoser, så har de det med at ændre sig, inden man næsten kan nå at sige "sol, strand og stråhat".

For i dag, torsdag, har meteorologerne nærmest bogstaveligt talt skruet lidt ned for forventningerne.

DMI holder fast i, at vi onsdag, torsdag, fredag og nu også lørdag i næste uge skal få masser af sol. Men 30 grader kommer vi ikke op på, lyder den nye prognose. Nu er der nemlig "kun" udsigt til mellem 24 og knapt 26 grader på Lolland og mellem 21,5 og 22,5 grader på Falster.

Tendensen er dog, at temperaturen stiger langsomt hen over ugen, så hvem ved - måske rammer vi alligevel de 30 grader på et tidspunkt.
Mandag og tirsdag ser ud til at blive et par overvejende overskyede dage med ingen eller kun lidt regn. Og fra onsdag tager solen så for alvor fat - ifølge dagens prognose.

TV2 Vejret er stort set enig med DMIs nye prognose - dog med den forskel, at man hos TV2 forventer, at vi skal have lidt regn i løbet af onsdagen.

Den norske vejrtjeneste YR er også rimeligt enig i de danske meteorologers forudsigelser. Men her har man tørvejr hele ugen, bortset fra en anelse regn over Falster mandag aften.

Så alt i alt tyder det altså her og nu på, at man godt kan finde solhatten og solcremen frem også i den kommende uge.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce