cookie-og-privatlivspolitik
Se mod sydligere områder i Europa, når du vælger dine planter fremover, råder Bolius' haveekspert. Her er de nemlig mere vant til de ekstreme vejrforhold som for eksempel voldsom regn, der også i stigende grad vil ramme Danmark på grund af klimaforandringer. (Arkivfoto)
Sommervejret lader vente på sig.
Foto: Andreas Hagemann Bro/Ritzau Scanpix

Vejr

Måske lidt sommerligt i slutningen af ugen

Ugen starter, som sidste uge sluttede - overskyet og periodevis regn.
08. juli 2019 kl. 06:23 Af DMI

Oversigt:
Kølig luft med byger strømmer ned over Danmark fra nordvest. Onsdag ventes et svagt højtryk en kort overgang at ligge lige vest eller sydvest for Danmark, men det bevæger sig langsomt mod sydøst. Torsdag og fredag bevæger et svagt lavtryksområde sig ned over Centraleuropa fra nordvest.

Tirsdag:
Nogen eller en del sol de fleste steder, men også enkelte byger, og i den sydvestlige del af landet kan det måske være skyet en stor del af dagen. Temp. op mellem 17 og 21 grader, lidt køligere ved Vestkysten. Svag til frisk vind fra nordvest og vest, ved Vestkysten stedvis hård vind. Om natten mest tørt og ret klart vejr. Temp. mellem 8 og 13 grader og svag til jævn nordvestlig vind.

Onsdag:
Nogen eller en del sol de fleste steder, men måske også en lokal byge. Temp. op mellem 15 og ca. 20 grader, køligst ved Vestkysten. Svag til jævn vind fra nordvest og vest, ved kysterne stedvis frisk vind. Om natten tørt og mest klart vejr, men i Jylland måske lokale tågebanker. Temp. mellem 8 og 13 grader, i Jylland lokalt lidt koldere, og svag til let nordvestlig eller skiftende vind.

Torsdag:
Tørt og en del sol mange steder, men mod sydvest mere skyet og måske perioder med regn eller byger. Dagtemp mellem 17 og 22 grader, om natten mellem 10 og 15 grader. Svag til jævn skiftende vind.

Fredag og lørdag:
Nogen eller en del sol de fleste steder, dog med mulighed for enkelte byger. Dagtemp. mellem 18 og 23 grader, lokalt måske 25 grader, om natten mellem 10 og 15 grader. Svag til jævn skiftende vind, natten til søndag antageligt opfriskende vind fra vest og nordvest.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce

ANNONCE