cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Vejr

Pas på fygning og glatte veje

Mange af de mindre veje, især på Lolland, er fortsat lukkede på grund af sne.
05. marts 2018 kl. 06:13 Af Jakob Poulsen

Annonce

Vintervejret giver mandag morgen fortsat visse udfordringer for trafikken rundt om på de lokale veje på Lolland-Falster.

Værst ser det ud i Lolland Kommune, hvor snerydningsfolkene har kæmpet indædt i nat for blot at holde nogle af klasse 1-vejene fri, og det er stadig situationen i den sydlige del af kommunen, oplyser Park og Vej-chef Kjeld Jensen ved 6-tiden mandag morgen.

- Men der er åbent og farbart på både klasse 1- og klasse 2-vejene, og nu går vi over til at køre på klasse 3-vejene. Der er en del af dem, der er lukkede, og nogle af dem skal graves fri.
- Det fyger en del derude, og der kommer også isslag nu, men vi forventer ikke yderligere problemer senere på dagen, lød det fra Kjeld Jensen ved 6-tiden.

I Guldborgsund Kommune fortæller driftleder Anders Madsen, at det fyger rimeligt kraftigt.
- Vejene er åbne, men der er fedtet og glat alle steder, så man skal passe på - især hvis isslaget kommer, men vi har saltet alle veje præventivt, fortæller Anders Madsen.

Vejdirektoratet advarer også om glatte veje på motorvejen og de øvrige statsveje på Lolland-Falster samt om kraftig vind på Farøbroerne. Vinden ventes at aftage i løbet af formiddagen.

Der er ingen meldinger om problemer for skolebusserne eller andre problemer for den kollektive trafik. Dog oplyser Lolland Færgefart, at der på grund af isdannelser kan opstå forsinkelser på alle overfarter til småøerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her