cookie-og-privatlivspolitik
Det pludselige regnvejr fik publikum til

Foto: Claus Hansen, arkivfoto

Vejr

Regnfuld start på november på L-F

HVOR MEGET REGN ER DER FALDET HOS DIG? Bortset fra i søndags, så har starten af november været præget af regnvejr.
05. november 2019 kl. 07:30 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det regner og regner, og det har det snart gjort i umindelige tider. Sådan kan det i hvert fald godt føles, når man endnu engang står op til synet af regndråber på ruden, og der er da også faldet en del vand over Lolland-Falster på det senste.

Kigger man på november måned alene og tager DMIs officielle opgørelser døgn for døgn for de to lokale kommuner, så er der indtil nu faldet omkring 33 millimeter nedbør i Lolland Kommune og omkring 31,5 millimeter i Guldborgsund Kommune.

Værst var det i går, mandag, hvor der i begge kommuner blev målt over 18 millimeters nedbør. Bedst var det dagen før, i søndags, hvor der i begge kommuner blot er registreret 0,1 millimeter.

Men en ting er, hvad de officielle målinger siger, for erfaringen viser, at der lokale kan være relativt store afvigelser fra disse tal.

Har du en regnmåler? Og har du tømt den og efterfølgende målt nedbørsmængden for nylig, så skriv gerne til os. Angiv, hvor meget nedbør, der er faldet og over hvilken periode. Husk også at skriv hvor på, Lolland, Falster eller småøerne, din regnmåler befinder sig.

Du kan skrive til os på nyhedsdesk@folketidende.dk. Og skulle du have nogle billeder af regnmåleren eller regnvejret, er du velkommen til at vedhæfte dem.

Forresten så lover vejrudsigten for i dag, tirsdag overskyet vejr og regn en stor del af dagen - og med temperaturer mellem fem og otte grader.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

AF: KNUD ÆRBO

Besparelser i ældreplejen 12. september 2020 kl. 10.18

Annonce