cookie-og-privatlivspolitik
Dubai Culture and Arts Authority har skabt skabt onlinetjenesten Dubai360.com - her kan man finde en masse information om de forskellige museer.
Dubai Culture and Arts Authority har skabt skabt onlinetjenesten Dubai360.com - her kan man finde en masse information om de forskellige museer.
Foto: Dubai360.com

WeekendTid

Besøg Dubais kunstscene hjemmefra

Oplevelsestip fra Folketidendes rejseskribent.
02. maj 2020 kl. 06:00 Af Pia Winther

Annonce

Kunstinteresserede, der ønsker at blive klogere på Dubais kunstscene, har rig mulighed for at få en forsmag på byens mange, forskelligartede museer hjemmefra.

Flere af gallerierne i det kreative kunst- og kulturområde Alserkal Avenue i industribydelen Al Quozs byder indenfor online. Her kan man besøge udstillinger, overvære interviews med galleriejerne og studere kunstværkerne helt tæt på.

Galleriet The Third Line har endda skabt et online udstillingslokale i samarbejde med den toneangivende kunstmesse Art Basel med værker af kunstnere som Jordan Nassar og Rana Begum.

For at komme ind i udstillingslokalet skal man oprette en profil på Art Basels hjemmeside og herfra klikke sig ind på The Third Line.

Hvis man har lyst til at udforske andre museer under sin Dubai-ferie, har Dubai Culture and Arts Authority skabt onlinetjenesten Dubai360.com, hvorfra man kan besøge for eksempel Etihad Museum, den historiske bydel Fahidi, Coin Museum og Al Naif Museum.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce