cookie-og-privatlivspolitik
Afslappende aktiv-ferie i Niedersachsen.
Afslappende aktiv-ferie i Niedersachsen.
Foto: Privat

WeekendTid

Feriekort for aktive rejsende

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.
28. april 2019 kl. 11:50 Af Jørgen Lind

Annonce

Nu er der gratis inspiration til dem, der vil på en aktiv ferie i delstaten Niedersachsen, et af danskernes mest efterspurgte rejsemål i Tyskland.

Tre nye feriekort - et om kanoture, et om cykelture og et om vandreture - viser vej til de bedste oplevelser. Derudover er der et særligt kort med forslag til oplevelsesferie med børn med forslag til 282 familievenlige steder, hvor man kan overnatte, spise og tage på oplevelsesture i Niedersachsen.

Alle de nævnte steder på kortet har et kvalitetsstempel for god familieferie, KinderFerienLand, der signalerer høj service.

De nye kort er en blanding af kort og brochure og indeholder tips til seværdigheder undervejs samt info om de udvalgte ruter, deres længde og sværhedsgrad. De kan bestilles, læses og downloades på reiseland-niedersachsen.de.

Kanokortet har forslag til 22 kanostrækninger med læsning om bl.a. naturattraktioner undervejs, sikkerhed, udrustning og kontaktinformation til kanoudlejere.

Cykelkortet indeholder 34 cykelruter og to mountainbikeruter med rutedetaljer og tips til cykelferie, blandt andet om at rejse med egen cykel og Bett+Bike-tilbud.

Vandrekortet har beskrivelser af 17 flerdagsture, tre pilgrimsruter og fire enkeltdagsture, alle med angivelse af længde og højdemeter og kontaktadresser.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

Annonce