cookie-og-privatlivspolitik
På Diaghilev Live Art Suites Hotel er hvert rum unikt indrettet med specialdesignede møbler, kunst og indretningsdetaljer.
På Diaghilev Live Art Suites Hotel er hvert rum unikt indrettet med specialdesignede møbler, kunst og indretningsdetaljer.
Foto: Privat

WeekendTid

Håndplukkede hoteller i Tel Aviv

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.
08. november 2019 kl. 06:00 Af Jørgen Lind

Annonce

Tel Aviv, der kalder sig byen, som aldrig sover, har mange specielle hoteller. Den Israelske Stats Turistbureau giver nogle eksempler:

Diaghilev Live Art Suites Hotel i Den hvide By blev grundlagt af Sergei Diaghilev (manden bag Den russiske Ballet i Paris), og det bærer præg af ham overalt. Med sin udsøgte stil, skiftende kunstudstillinger og kulturevents er Diaghilev en unik hoteloplevelse. - Adresse: Maze Street 56.

Rothschild Hotel er en af Tel Avivs mest fotograferede bygninger takket være dens opsigtsvækkende æstetik. Med inspiration fra sin navnefælle, baron Edmond de Rotschild, er hotellet indrettet i en blanding af kolonial og eklektisk stil. Dørene er udsmykket med malerier af israelske kunstnere. - Rothschild Blvd 96.

Shenkin Hotel. Tel Avivs bedst bevarede og hemmelige guldkorn, et stenkast fra Carmel Market. Indrettet med designmøbler og en skøn tagbar. - 21 Brenner Street.

Lily & Bloom Boutique Hotel udstråler Bauhaus-elegance og 30'er-vibes. Indretningen minder også om det gamle Tel Aviv med gamle popkultur-plakater på væggene. - Lilienblum Street.

Vera. Fra sæben og duftene på værelset til de forskellige møbler og drinksene, som bartenderen mikser i baren - alt er fremstillet lokalt af lokale håndværkere og avlere. Hotellet er endvidere fri for plastik og går for at være landets mest bæredygtige hotel. - Lilienblum StreetKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

Annonce