cookie-og-privatlivspolitik
Feriemad: Marinerede blæksprutte, bønner, feta, sesambrød - og et glas ouzo.
Feriemad: Marinerede blæksprutte, bønner, feta, sesambrød - og et glas ouzo.
Foto: Jørgen Lind

WeekendTid

Hellere græsk salat end dansk bøf på feriemenuen

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.




11. juni 2019 kl. 11:54 Af Jørgen Lind

Annonce

Pastitsio i Grækenland, tabouleh i Tyrkiet og tom kha gai i Thailand - mange er madmodige, når de er på ferie ude i verden. Faktisk svarer flere end hver tredje, at en god rejse for dem indeholder nye madoplevelser.

Samtidig tilkendegiver 44 procent, at lokale retter for dem er en vigtig del af udenlandsrejsen.

Det viser en undersøgelse, foretaget af Apollo blandt godt 1000 danskere.

Selv om mange er glade for deres vante danske køkken, når de er hjemme, er en god del mere madmodige på ferien. Kun seks procent oplyser i undersøgelsen, at de på ferien i udlandet vælger mad, som de på forhånd kender.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: METTE HOVMAND

Venstre stemmer IKKE for en… 19. juni 2019 kl. 15.17

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 18. juni 2019 kl. 08.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

Annonce