cookie-og-privatlivspolitik
Feriemad: Marinerede blæksprutte, bønner, feta, sesambrød - og et glas ouzo.
Feriemad: Marinerede blæksprutte, bønner, feta, sesambrød - og et glas ouzo.
Foto: Jørgen Lind

WeekendTid

Hellere græsk salat end dansk bøf på feriemenuen

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.




11. juni 2019 kl. 11:54 Af Jørgen Lind

Annonce

Pastitsio i Grækenland, tabouleh i Tyrkiet og tom kha gai i Thailand - mange er madmodige, når de er på ferie ude i verden. Faktisk svarer flere end hver tredje, at en god rejse for dem indeholder nye madoplevelser.

Samtidig tilkendegiver 44 procent, at lokale retter for dem er en vigtig del af udenlandsrejsen.

Det viser en undersøgelse, foretaget af Apollo blandt godt 1000 danskere.

Selv om mange er glade for deres vante danske køkken, når de er hjemme, er en god del mere madmodige på ferien. Kun seks procent oplyser i undersøgelsen, at de på ferien i udlandet vælger mad, som de på forhånd kender.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce