cookie-og-privatlivspolitik
Risikoen for maveinfektioner er stor i lande med all-inclusive hoteller, hvor mange mennesker flokkes om buffeten morgen, middag og aften.
Risikoen for maveinfektioner er stor i lande med all-inclusive hoteller, hvor mange mennesker flokkes om buffeten morgen, middag og aften.
Foto: Privat

WeekendTid

I Tyrkiet har flest brug for hjælp i ferien

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.
07. september 2019 kl. 06:15 Af Jørgen Lind

Annonce

Godt 4.500 danskere havde behov for hjælp på udlandsrejsen i juni og juli, og Tyrkiet er det land, hvor flest skader er anmeldt. Det har ellers længe været Spanien, som har haft den tvivlsomme ære, men de seneste år har Tyrkiet overhalet både Grækenland og Spanien.

Efter nogle år, hvor frygt for terror og politisk uro har afskrækket mange turister, tiltrækker Tyrkiet igen mange, og det slår igennem i skadestatistikken.

"Når der er flere, der rejser til Tyrkiet, vil der også være flere, der bliver syge", siger Karin Tranberg, divisionsdirektør i SOS International. Hun minder om, at det er ekstra vigtigt at have en rejseforsikring, når man rejser til Tyrkiet, da der ikke er hjælp at hente med det blå EU-sygesikringskort.

Risikoen for maveinfektioner er stor i lande med all-inclusive hoteller, hvor mange mennesker flokkes om buffeten morgen, middag og aften. Det er vigtigt at huske håndhygiejnen og gå uden om mad, der ikke ser ud til at være gennemtilberedt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

Annonce