cookie-og-privatlivspolitik
Irland har meget at byde på.
Irland har meget at byde på.
Foto: Privat

WeekendTid

Kulinarisk fejring i Irland

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.
29. september 2019 kl. 06:17 Af Jørgen Lind

Annonce

Indtil 30. november fejrer Irland sine mange kulinariske skatte med festivalen Taste the Island, der i år finder sted for første gang.

Under festivalen går lokale producenter og kokke over hele Irland sammen for at afvikle flere end 500 events om mad og drikke. Her kan madører deltage i blandt andet mad-vandreture langs de berømte kyststrækninger Wild Atlantic Way og Causeway Coastal Route samt rundture og workshops på forskellige destillerier og bryggerier.

Desuden holdes der flere lokale markeder, ligesom der er adskillige muligheder for at møde landets mange lokale, små råvareproducenter. Af højdepunkter kan blandt andet nævnes en unik middagsoplevelse for foden af Mount Errigal og en middag i fyrtårnet på Hook-halvøen, mens månen står op.

Endelig kan nævnes en række lokale events som A Taste of West Cork Festival, Galway International Seafood and Oyster Festival, Taste Causeway og Slow Food Festival i Derry-Londonderry. Fuldt program kan læses på www.Ireland.com/tastetheisland.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Indenrigsministerens… 12. december 2019 kl. 23.09

AF: KENNETH WINTHER

Tænk hvis præsident Trump… 09. december 2019 kl. 15.37

AF: JOHN WENNERWALD

Hverdagens daginstitutioner 08. december 2019 kl. 22.31

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

Annonce