cookie-og-privatlivspolitik
Halongbugten betragtes som et af verdens smukkeste naturlandskaber. Minikrydstogt på bugten står på programmet for de fleste rundrejser i Vietnam.
Halongbugten betragtes som et af verdens smukkeste naturlandskaber. Minikrydstogt på bugten står på programmet for de fleste rundrejser i Vietnam.
Foto: Jørgen Lind

WeekendTid

Nu kan man flyve til Halongbugten

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.
25. januar 2019 kl. 11:50 Af Jørgen Lind

Annonce

Efter to års byggeri har Vietnam åbnet en ny international lufthavn, Van Don International Airport, i den nordlige Quang Ninh-provins, hvortil mennesker fra hele verden flokkes for at opleve Vietnams største turistattraktion, Halonbugten. Den ligger 220 kilometer fra hovedstaden Hanoi, hvorfra turisterne hidtil har skullet køre i busser.

Den nye lufthavn, der har fået et smukt design med inspiration fra bugten, ventes at få op mod to en halv million passagerer inden for et par år.

Turismen i Vietnam er stærkt stigende, så landet investerer stort i infrastruktur. I Quang Ninh-provinsen arbejder man således på Halong International Cruise Port, som bliver Vietnams første krydstogthavn, der udelukkende modtager internationale krydstogtskibe.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce