cookie-og-privatlivspolitik
Rundrejser går bl.a. til Koutammakou, som er et traditionelt kulturlandskab i Togo og optaget på UNESCO's verdensarvliste. Indbyggerne bor i traditionelle tårnhuse af ler.
Rundrejser går bl.a. til Koutammakou, som er et traditionelt kulturlandskab i Togo og optaget på UNESCO's verdensarvliste. Indbyggerne bor i traditionelle tårnhuse af ler.
Foto: Viktors Farmor

WeekendTid

På tværs af tre afrikanske lande

Oplevelsestip fra Folketidendes rejseskribent.
14. november 2019 kl. 06:00 Af Pia Winther

Annonce

En by på pæle, heste- og ilddans, et python-tempel, et voodoo-museum, en landsby der værner om aber, en ekspert i den danske kolonitid og en spøjs ligkistesnedker. Det er nogle af programpunkterne på en 15-dages tur, som rejsebureauet Viktors Farmor for første gang arrangerer.

Den nye rejse går på tværs af Ghana, Togo og Benin. De tre vestafrikanske lande er blandt det sorte kontinents mest velfungerende, og da de ikke tæller mange kilometer i bredden, er det nemt at nå gennem dem på et par uger.

De tre vestafrikanske lande er rig på oplevelser, især for danskere, fordi Danmark drev koloni fra 1659 til 1850 og hentede guld, elfenben og senere slaver. Den vestafrikanske kyst blev - meget rammende - kaldt Guldkysten.

Turen gennemføres to gange i 2020, i henholdsvis februar og november.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

AF: SIMON HAMPE SØRENSEN

Dannebrog og… 17. januar 2020 kl. 15.58

AF: POUL HANSEN

At tænke sig... 15. januar 2020 kl. 22.27

AF: JOHN WENNERWALD

Flere høreapparater i år 12. januar 2020 kl. 21.27

AF: JOHN WENNERWALD

Børnenes fremtid 05. januar 2020 kl. 17.30

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Det er da en god start 03. januar 2020 kl. 12.44

Annonce