cookie-og-privatlivspolitik
Fodboldsæsonen i de store ligaer er skudt i gang, og mange fodboldinteresserede fædre rejser med deres børn på fodboldweekend.
Fodboldsæsonen i de store ligaer er skudt i gang, og mange fodboldinteresserede fædre rejser med deres børn på fodboldweekend.
Foto: Apollo

WeekendTid

Sæson for fodboldrejser

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.
27. oktober 2019 kl. 06:00 Af Jørgen Lind

Annonce

Fodboldsæsonen i de store ligaer er skudt i gang, og mange fodboldinteresserede fædre rejser med deres børn på fodboldweekend. Især Tottenhams kampe i London og FC Barcelonas hjemmekampe virker i denne sæson som trækplaster, når der skal arrangeres far/sønture i boldens tegn. Det viser salgstal for sæsonen fra rejsearrangøren Apollo.

"Siden vi for fire-fem år siden lancerede vores fodboldrejser, har interessen været støt stigende. Det bliver aldrig et kæmpe marked for os, men vi har mange rejsende med særligt børn og unge eller hele familier, som gerne vil være sikret en fodboldbillet, når de begynder at planlægge", forklarer Apollos kunde- og kommunikationschef, Glenn Bisgaard.

Mens mange andre bureauer sælger fodboldbilletter "on demand", samarbejder Apollo med de officielle billetleverandører og sørger for, at man kan bestille hele fodboldrejsen med garanterede fodboldbilletter tilblandt andet Champions League, La Liga og Premier League som en del af rejsen.

Desuden har man frit valg af hotel og flyafgange.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06

AF: PETER LUNDSGAARD

Skoleskyderi på Madeskovskolen? 05. februar 2020 kl. 14.34

Annonce