cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Jens Nørgaard Larsen

WeekendTid

Træt af bagagebøvl i lufthavnen?

Rejsesøgemaskinen Momondo udviklet en mulighed for, at rejsende selv undersøger, om deres håndbagage overholder de forskellige flyselskabers bagagekrav.
07. april 2019 kl. 11:50 Af Jørgen Lind

Annonce

Mange rejser rundt i Europa, og endda resten af verden, kun med en håndkuffert. Men luftfartsselskaberne har forskellige regler for, hvor stor kabinebagagen må være.

Derfor har hotel- og rejsesøgemaskinen Momondo udviklet en mulighed for, at rejsende selv undersøger, om deres håndbagage overholder de forskellige flyselskabers bagagekrav.

Momondo har udnyttet den nyeste teknologi inden for Augmented Reality (AR) til at skabe værktøjet Carry-On Checker i sin app. Værktøjet fortæller dig, om din bagage vil blive accepteret som håndbagage af det flyselskab, du rejser med.

For at måle sin håndbagage skal man åbne momondos app og klikke på "Mål din baggage". Man bliver derefter bedt om at føre sit kamera rundt om tasken for at måle dens størrelse. momondos Carry-On Checker anvender AR-teknologi til hurtigt at beregne målene (længden, bredden og højden) og sammenligner disse mål med flyselskabernes bagagekrav.

På den måde ved man, om tasken kan medbringes som håndbagage, eller om den skal tjekkes ind.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce