cookie-og-privatlivspolitik
Hinterlux
Hinterlux

WeekendTid

Unikke oplevelser på fem gletsjere

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.
07. januar 2019 kl. 11:50 Af Jørgen Lind

Annonce

Tyrol finder man fem gode gletsjere, hvor der på grund af højden altid er garanti for optimale pisteforhold. Tilsammen byder gletsjerne på mere end 300 pistekilometer og 75 liftanlæg.

Hver af de fem gletsjere har en særlig profil.

I Sölden blev dele af James Bond-filmen "Spectre" optaget, og har man lyst til at dykke ned i Bond-universet, kan man se en udstilling i oplevelsescenteret "007 Elements". Børnefamilier vil nyde forholdene i Big Family Ski Camp på Stubai-gletsjeren, mens freeridere foretrækker Kaunertal-gletsjeren. Her kan pisteskiløbet krydres med en tur i offpisten, hvor pulversneen ligger i et tykt lag.

På Pitztal-gletsjeren kommer man op i 3.440 meters højde og kan nyde frokosten på Østrigs højst liggende café med udsigt til over 50 bjerge, som alle rager op over de magiske tre kilometer.

Endelig er der Hintertux-gletsjeren, hvor forholdene er så gode, at man kan løbe på ski alle årets 365 dage som det eneste sted i Østrig.

I Betterpark Hintertux sætter freeriderne deres tricks på ramperne, mens børnene øver sig på Kidsslope Hintertux, der er designet med snetunneller, stejle kurver og små hop.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Kærligheden til vort folk. 15. juli 2019 kl. 14.44

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

Annonce