cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Brian Bergmann

WeekendTid

Vi rejser uden penge på lommen

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.




23. december 2018 kl. 18:00 Af Jørgen Lind

Annonce

Vi bevæger os i rasende fart mod et papir- og kontantløst samfund. Virksomheder som Uber viser vejen for en helt ny betalingsmodel, og med stadigt flere organisationer, der hopper med på vognen, bliver det smidigere for hver dag.

Ifølge avisen Evening Standard foretages halvdelen af alle London Tube-rejser nu ved hjælp af kontantløse betalinger. Systemet bag har vist sig så vellykket, at byer som New York og Boston har besluttet at gå samme vej.

"Udviklingen går enormt stærkt i disse år, og meget peger på, at vi er på vej imod et kontantløst samfund, selvom der er delte meninger om det", siger Thomas Friis Rasmussen fra rejsebureauet BCD Travel.

"I Danmark er vi godt med i forhold til det kontantløse samfund, mens vi stadig venter på at møde robotterne som en naturlig del af vores dagligdag. Der er ingen tvivl om, at vi vil se en øget anvendelse af ny teknologi i 2019. En fleksibel tilgang til kunderne er det væsentlige her, pengeløst og robotter eller ej", siger Thomas Friis Rasmussen fra rejsebureauet BCD Travel.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Kærligheden til vort folk. 15. juli 2019 kl. 14.44

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

Annonce