cookie-og-privatlivspolitik
Fat biking er en omkringsiggribende aktivitet i USA.
Fat biking er en omkringsiggribende aktivitet i USA.
Foto: Privat

WeekendTid

Vinterlige Vilde Vesten

Oplevelsestip fra Folketidendes rejseskribent.
10. januar 2020 kl. 00:50 Af Jørgen Lind

Annonce

The Great American West, der dækker staterne Idaho, Montana, South Dakota, North Dakota og Wyoming, lægger op til mange vinteroplevelser i de kommende måneder.

I North Dakota må man ikke gå glip af Frostival i Fargo, West Fargo og Moorhead fra 16. januar til 2. februar. Her kan man i weekenderne opleve en lang række udendørsudstillinger, koncerter og familieaktiviteter - bl.a. nattemarked, yoga, hockey og madlavningskurser.

Montana omfatter ikke færre end 15 skiområder med mulighed for både skiløb og langrend. Og destinationen er kendt for ikke at have kø til lifterne, så man kan bruge så meget tid som muligt på at suse ned ad pisterne. På Andesite Mountain kan man endda stå på ski under stjernehimlen på en privat guidet tur.

I South Dakota kan man blandt andet stå på skøjter på Main Street Square, dyrke skiløb i familievenlige Deadwood eller prøve kræfter med isfiskeri.

I Wyoming kan man tage på vandretur på snesko, ligesom staten er kendt for at have et terræn, der er egnet at udforske på snescooter. Vil man prøve noget andet end ski og snowboard, kan man prøve såkaldt fat biking, der er en cykel med særligt brede dæk, der gør det muligt at cykle i sne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce