Annonce
Ugeavisen Lolland

Åbningsfest på Blegen 4

Så er der fest i huset på Blegen. Pressefoto
Blegen 4, der tidligere har haft funktion som ungdomshus, åbner d. 1. september med åbningsfest og herefter events hver torsdag for unge over 15 år.

NAKSKOV: I løbet af det sidste års tid har Lolland Ungeråd inviteret unge mennesker ind på Blegen 4 for at udvikle stedet og gøre det mere attraktivt for unge. De unge har været med til at opgradere køkkenet, indkøbe nye møbler og opgradere musikudstyret, så der er mulighed for skabe en god stemning i huset. Derudover er der købt både brætspil og udendørs spil, så der altid er noget at lave, når man kommer ned i huset.

Nu er det tid til at der skal gøres en målrettet indsats for at få flere unge ind på Blegen 4.

- Vi vil gerne invitere flere unge, der opholder sig i Nakskov med ind i huset og være med til at give det liv og gøre det attraktivt for os. Vi vil gerne vise at vi unge er en ressource og at vi kan være med til at skabe en forandring, siger Joachim Kamper, der sammen med Lolland Ungeråd, har været med til at starte Café Det Skæve Får i The Green House i Maribo, hvor unge nu mødes hver onsdag og søndag og selv står for indholdet.

Annonce

Joachim opfordrer alle i Nakskov og omegn til at sprede ordet om at Blegen 4 som et sted for unge, så så mange som muligt for sat foden indenfor og ved at muligheden eksisterer.

I løbet af efteråret, vil der på Blegen 4 være en lang række events, men også en mulighed for bare at droppe ind i huset hver torsdag fra kl. 14.00. Første gang er d. 1. September, hvor der holdes åbningsfest med grill, live musik og gratis mad til de første 30 unge under 30. Indtil videre er det brætspil, musik, innovation og mad, der er på programmet på Blegen 4 i løbet af efteråret ud fra de indledende ønsker fra de unge, der har besøgt huset og aktiviteterne skal fortsat være drevet af unge.

- Blegen 4 er et sted, hvor unge kan hænge ud i et hyggeligt fællesskab, udfolde sig og være med til sætte retningen. Vi har sat nogle rammer, men er klar til at skifte kurs afhængig af behovet fra unge. Måske viser der sig et behov for en studiecafé, musikevents eller noget tredje? Uanset hvad det er, vil vi hjælpe dem, der kommer her med at nå i mål, og siger huskoordinator, Lucas Pinarbasi, der selv har en baggrund som musiker og er iværksætter ved siden af jobbet som huskoordinator på Blegen 4.

Der er mere info om programmet for åbningsfesten og aktiviteterne på Blegen 4 på Blegen 4’s Facebookside: facebook.com/blegen4 og Discord serveren for Lolland Ungdom: bit.ly/lu-invite


Annonce
Annonce
Lolland

DELTE MENINGER OM LOLLANDSK LÆGESKIFTE

Annonce
Alkohol

ÅRETS ALKOHOLKAMPAGNE: DERFOR SKAL DU BLÆSE DEM ET STYKKE

Annonce
Forsiden netop nu
112

NARKOBILIST DØMT - SLIPPER FOR YDERLIGERE FÆNGSEL

Lolland

FORENING PLAGET AF SERIEHÆRVÆRK

Guldborgsund

INTERNAT HAR BRUG FOR FLERE KATTEPLEJEFAMILIER

Lolland

BEDSTEMØDRE VIL HJÆLPE NÅR VERDEN GÅR I STÅ

Guldborgsund

DER RYGER MERE OVERSKUDSMAD I KURVEN END TIDLIGERE

Lolland

- JEG ER EN LILLE MAND, OG JEG VINDER IKKE

Sport

TEAM SYDHAVSØERNE GIK NED I AARHUS

Sport

NYKØBING FC I GIGANTISK KOLLAPS

Lolland

- DET SKAL ABSOLUT BEVARES

Lolland

MINDER STOD I KØ TIL SKOLEJUBILÆUM

Lolland

SKØNT MED POP OP-BIBLIOTEK I BYMIDTEN

Lolland

KJØGES KEDEL VAR BLOT GENERALPRØVEN

Sport

GEPARDEN VENDER HJEM TIL RØDBY: TILBAGE, HVOR DET BEGYNDTE

Annonce
Anders And

MIDTJYLLAND SLOG LOLLAND-FALSTER I ANDERS AND-DYST

Skolelukning

BORGERFORENING KRITISERER FEJL OG MANGLER I SPAREFORSLAG

Lolland

CITY ROCK GENÅBNER SOM DINER OG VÆRTSHUS

Guldborgsund

KONKURS TRUER SPORTSCENTER: UDVALGSFORMAND TAGER FAT MED DET SAMME

Lolland

FLERE BENYTTER SIG AF SPROGSKOLE

112

KØRTE 113 KM/T I 60 KM-ZONE

Energikrise

SAKSKØBING SPORTSCENTER ER AKUT LUKNINGSTRUET

Guldborgsund

BRYDNING I VERDENSKLASSE

Annonce
Annonce