cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: SEO Aalborg: Sådan kan du optimere din online forretning

Vil du gerne forbedre din online forretning og trække mere relevant trafik ind på dit site?
15. maj 2019 kl. 07:00 Af Lazzaweb

Annonce

Så kan du med fordel lade vores (sponseret link) eksperter i SEO Aalborg tage et kig på dit site og dine online aktiviteter. Hos LAZZAWEB arbejdes der dagligt med store som små virksomheder, der gerne vil have hjælp til at skabe mere salg online. Men hvordan kan de hjælpe dig, når det kommer til SEO? Det tager vi et kig på i denne artikel.

Gør Google til din bedste ven
Søgemaskineoptimering et must, når du driver en online forretning. Det nytter ikke noget at have en hjemmeside, hvis du ikke kan trække noget trafik derind. Og den mest effektive måde at få trafik (i form af potentielle kunder) ind på dit site er via Google.

Får du et professionelt firma som LAZZAWEB til at optimere dit site og dine annoncer samt tekster, så de lever op til Googles retningslinjer, vil du få flere leads gennem Google. Det betyder, at du vil dukke op i flere søgninger, og at flere potentielle kunder vil aflægge dit website et visit. Via Google er det både muligt at få PPC-besøgende (pay per click) samt besøgende, der har fundet din side naturligt i søgeresultaterne.

Din ekspert i AdWords og SEO i Aalborg
Vil du gerne være rigtig gode venner med Google, kan du nemlig også betale dig til at komme til at ligge endnu højere oppe på ranglisten i forhold til dine konkurrenter. Google AdWords, eller Google Ads, som det hedder nu om dage, er et populært annonceværktøj, som der er mange stærke fortalere for, og som nærmest alle ambitiøse virksomheder benytter.

Når du laver en søgning på Google, er de øverste annoncer, som dukker op, betalte Google AdWords annoncer. Det betyder altså, at du ikke kan komme til at ligge på top 3 på Google uden at betale dig fra det. Google AdWords er dog ikke en dyr måde at annoncere på. Du betaler kun for de antal klik, som du opnår med den pågældende annonce. Er der ingen, der klikker (det kommer ikke til at ske - det tør vi godt love dig), har du altså ingen penge ude at flyve.

Det handler altså om at få den rigtige kundegruppe til at klikke på linket, så det er folk interesseret i at købe, der klikker – og det kan et professionelt webbureau som LAZZAWEB hjælpe dig med.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM SOMMER

Ifm. Hver fjerde dansker:… 21. oktober 2019 kl. 14.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Moderne befolkningsopdragelse 21. oktober 2019 kl. 12.46

AF: BJARKE ROSENKILDE

Når Gud er død. 21. oktober 2019 kl. 02.13

AF: JOHN WENNERWALD

Velfærd i kommunerne 20. oktober 2019 kl. 21.26

AF: BJARKE ROSENKILDE

Borgerens stat 19. oktober 2019 kl. 13.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Lokalpolitik 18. oktober 2019 kl. 11.15

Annonce