cookie-og-privatlivspolitik

Sponsoreret

Annonce: Trænger du til en ferie i syden?

Er du blevet træt af det danske efterårsvejr, som altid byder på regn? Vil du hellere ligge nede i syden med udsigt til stranden og sol dagen lang? Men rækker pengene ikke så langt? Så læs med her, og bliv lidt klogere på, hvordan du får råd til en solrig ferie i syden.
16. september 2019 kl. 14:42 Af Pengepartner

Skab overblik og læg derefter et budget
Et godt sted at starte er at få sig et overblik over dit forbrug - bruger du for eksempel for mange penge på mad? Eller køber du lidt for meget tøj? Det vil et overblik over dit forbrug vise dig. Herefter kan det være en god ide at lægge et budget for at holde styr på dine penge. På den måde kan du holde styr på, hvor penge du bruger på forskellige udgifter, og deraf kan du bedre spare op. Når du lægger dit budget, skal du være realistisk, da det ellers vil ødelægge din plan. Du kan eventuel forhøre dig ved venner og bekendte for at finde ud af, hvor mange penge, de bruger om måneden, og hvilke udgifter de har. På den måde kan du bedre vurdere, hvad dit budget skal være. Det kan også være sundt at få inspiration udefra til at undersøge, hvor man eventuel kunne spare penge - tjek hvis din ven havde et billigere mobilabonnement end dig? Allerede der vil du kunne spare nogle penge.

Spar penge på mad
Mad er en stor udgift om måneden, men det er samtidig også en post, hvor man kan spare en hel del. Først og fremmest er det en god ide at stoppe impulskøbene, da du kan spare mange penge her. Flere undersøgelser peger på, at over halvdelen af vores købsbeslutninger bliver taget, når vi står nede i supermarkedet. Impulskøb kan således ofte være årsagen til, at du ikke har kontrol over din økonomi. Men hvordan undgår du så impulskøb? Det er god ide at starte med at planlægge, hvilken mad du skal købe, inden du befinder dig i supermarkedet. Derudover kan det også være godt at lægge et madbudget, så du kan styre, hvor mange penge, du bruger på mad om måneden. Herudover kan det også hjælpe på budgettet, hvis du nogle gange om ugen har kødfrie dage. Kød er ofte dyrt, så her er en del penge at spare. Et andet godt råd er, at du kan bruge tid på at tjekke tilbudsaviser, inden du skal ud at handle. På den måde kan du finde de gode tilbud, hvilket vil hjælpe på økonomien.

Lån penge
En helt tredje mulighed for at komme til syden er dette: (sponseret link) lån penge. Og frygt ej - du er ikke den eneste dansker, som låner penge. Aldrig før har der været så mange virksomheder, som låner penge ud, hvilket tyder på, at danskere i dag låner penge som aldrig før. Der findes mange forskellige typer lån, og det kan derfor godt være svært at navigere rundt i, men der findes en komplet oversigt over alt det, du skal være vide, inden du tager et lån. Denne oversigt kan også hjælpe dig med at finde lige præcis det lån, som matcher dine behov og ønsker. Der er således gode muligheder for at komme på ferie i syden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce