Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hjemmekarantæne? Brug tiden på at forbedre dit hjem

I disse tider sidder de fleste af os derhjemme. Nogle arbejder hjemmefra, mens andre er sendt hjem fra deres lukkede arbejdsplads og må få tiden til at gå med andre ting. Det er her, man rigtig begynder at lægge mærke til sit eget hjem og indretningen. Hvis der er noget, der trænger til at blive ændret i dit hjem, så hvorfor ikke bruge tiden i hjemmekarantæne på dette?

En hyggelig stue som hjemmets samlingspunkt

Stuen er for det meste det sted, folk samles i hjemmet for at hygge sig, spille brætspil, se film og lignende. Når alle er tvunget til at være hjemme, er dette rum især i fokus, og kommer nok til at blive brugt meget. Overvej derfor at kigge på, om stuen kan gøres hyggeligere. Det kunne måske være, at nogle ting kunne ændres ved indretningen.

Sørg for, at din stue har nok gode siddepladser til alle dem, der bor i hjemmet. Det er desuden en god idé, at disse siddepladser står praktisk i forhold til fjernsynet, så I alle kan se en film sammen og hygge jer.

Få god søvn på soveværelset

Mangel på god søvn kan svække immunforsvaret. Det er derfor vigtigt at tænke på, om din søvn hjælper dig med at føle dig udhvilet. Har din krop chancen for at genoplade eller er din søvn forstyrret af dårlige forhold?

Sørg for, at dit soveværelse er roligt, hyggeligt og har den rette temperatur. Derudover er dit valg af seng en stor del af din søvnkvalitet. Hos sove.nu tilbydes der et forbrugervenligt overblik over hvilke senge man bør overveje. Her kan man bl.a. finde en (sponseret link) test af elevationssenge og andre dybdegående test. Der følger god forklaring til om hvilke topmadrasser man skal have, for at få den bedst mulige søvn.

Med en god nattesøvn kommer du både til at have mere fysisk og mental energi, og det kan hjælpe med at få dig til at føle dig mere afslappet i hverdagen. Soveværelset er altså i høj grad et værelse, der ikke bør glemmes, når det kommer til at prioriterer det nye OLED fjernsyn eller ny seng.

Gør køkkenet pænt og ryddeligt

I disse tider er det vigtigt at have fokus på god hygiejne og renlighed. Dette gælder især, hvis du bor sammen med flere. Lige meget om I er en familie eller bare roommates, så er det vigtigt, at alle sørger for at holde køkkenet rent og pænt. Dette er selvfølgelig noget nemmere at gøre, hvis køkkenet i forvejen er ryddeligt og organiseret i sin indretning.

Indret dit køkken, så der er fokus på praktisk opbevaring. Ved at sørge for, at der en specifik plads til alt, gør det det langt nemmere at rydde op. Prøv desuden at undgå at have for mange ting, der permanent “bor” på køkkenbordet, da det både giver mindre arbejdsplads, er rodet at se på, og er en hindring, når man skal gøre rent.

Ved at holde køkkenet ordentligt og ryddet, gør du det langt nemmere at gøre det rent hurtigt hver gang, der er nogen, der har brugt det. Dette nedsætter i høj grad smittefaren.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon