Annoncørbetalt indhold

Annonce: 4 tips til at spare penge i julen

Det er ingen hemmelighed, at julen kan være dyr. Der skal købes julegaver og julemad, og så opstår der ofte uforudsete udgifter i løbet af december. Derfor får du her nogle tips til at komme godt igennem december.

Julen varer længe, koster mange penge

Julen nærmer sig, og for mange er den ikke kun forbundet med hygge og glæde, men også med store udgifter. December byder på mange sociale arrangementer, gaver, transport og julemad. For at få et overblik og kunne spare penge i december, kommer der her nogle tips:

1) Læg et budget
En af de vigtigste ting du kan gøre, når du vil spare penge, er et lægge et budget. Det kan være en fordel at lægge budgettet nogle måneder op til julen, så du kan lægge penge til side hver måned. Budgettet kan du eventuelt lægge ud fra, hvor mange penge du brugte på julen året før. Og hav en buffer til uforudsete udgifter.


2) Tal om prisen på gaverne
Gavebudgettet kan ofte være højt, når der skal købes gaver til både familie og venner. Det kan derfor være en god idé at aftale med dem, i hvilket prisleje gaverne skal ligge. På den måde kan du sørge for, at I giver hinanden gaver til en pris, hvor du kan holde dig indenfor dit budget.


3) Køb mad på tilbud
And, flæskesteg og brunede kartofler er for mange danskere en klassisk julespise. Derudover kommer der også maden til julefrokosterne og alt juleslikket. Hold derfor øje med tilbudsaviserne, hvis du vil spare penge på maden. Ofte ender man også med at købe for meget ind, når man skal lave store måltider. Forsøg derfor at købe mindre ind, så bliver der også mindre madspild.


4) Hold øje med din konto
Er du en af de mange danskere, der bruger mange penge i december, og først tjekker regningen i januar? Et godt tip er at undgå at gøre det på denne måde. Tjek hvad du bruger i løbet af måneden, så du ikke pludselig ender med et stort overtræk og en meget kedelig start på det nye år.

Med disse råd bliver julen billigere, men der kan altid opstå uforudsete udgifter i forbindelse med julen. Skulle dette ske, kan det være du får brug et kviklån. Hvis du vil vide mere om kviklån, kan du læse mere om denne type lån (sponseret link) her.

Planlægning gør julen mere hyggelig – og mindre stressende

Julen skal være en hyggelig og glædelig tid, men for mange bliver den desværre stressende. Udover de fire økonomiske tips, der kan hjælpe med at få mere ro i sindet, er det også vigtigt, at du planlægger din tid i, og op til, december.

Det er vigtigt, at du sætter grænser for dig selv og ikke føler dig tvunget til at deltage i alle aktiviteter. Sæt dig derfor med din kalender, og prioriter hvilke ting du skal nå, og hvilke ting du kan undvære.

Du kan blandt andet mindske risikoen for at blive stresset ved at købe gaver i god tid eller ved at købe dem på internettet.

Så brug disse tips til at spare penge og planlæg din jul, så den bliver, som den bør være – hyggelig og glædelig.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon