cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Foto: Claus Hansen

112

28-årig motorcyklist dræbt

En motorcyklist blev torsdag aften dræbt ved et sammenstød med en traktor I Sønder Vedby.
26. august 2010 kl. 21:08 Af UMCMS

Af Margit Olsen og Marta Gramstrup Rasmussen

En 28-årig mandlig motorcyklist blev torsdag aften dræbt ved et sammenstød med en traktor i Sønder Vedby uden for Nykøbing.

Vagtchef ved Sydsjælland og Lolland Falsters Politi Stefan Jensen fortæller, at motorcyklisten, som er fra nærområdet, kom kørende på sin Suzuki motorcykel ad Grønsundvej ind mod Nykøbing. En traktor kom kørende ad Grønsundsvej i retning væk  fra Nykøbing.

I krydset Grønsundsvej – Systoftevej – Østersøvej drejede traktoren til venstre mod Systoftevej.
- Netop som traktoren drejede ramte motorcyklisten træktøjet på traktoren, fortæller vagtchefen.

En lægehelikopter blev sendt til ulykkesstedet umiddelbart efter ulykken var sket ved 19.30 tiden, men blev ikke benyttet. Den 28-årige motorcyklist blev bragt til sygehuset i Nykøbing, hvor han ved ankomsten blev erklæret for død.

Fredag morgen kunne vagtchefen hos Sydsjælland og Lolland-falster Politi Anders Mikkelsen oplyse, at traktorføreren, en 36-årig mand fra lokalområdet, i første omgang stak af fra ulykken.

- Vidner så ham køre fra stedet hen til en nærliggende gårdsplads, hvor han parkerede traktoren. Han kom dog senere tilbage til ulykkedestedet, hvor han blev anholdt og alkoholtestet, fortæller Anders Mikkelsen.

Ved testen viste det sig, at traktorføren havde drukket. Han blev derfor taget med på politistationen, og var fredag morgen stadig i politiets varetægt. Ifølge vagtchef Anders Mikkelsen vil han blive sigtet for uagtsomt manddrab, for at have forladt ulykken og for at have kørt spirituskørsel.

Ifølge vagtchefen skal traktorføreren nu afhøres yderligere, ligesom det skal undersøges, om motorcyklisten kørte for stærkt. Bilinspektøren fra Næstved blev i den forbindelse tilkaldt torsdag aften.

Se flere billeder - KLIK HER 
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE