Annoncørbetalt indhold

Annonce: 3 grunde til hvorfor du bør bruge SPF hver dag

Der er utroligt mange, der ikke bryder sig om at bruge solcreme – typisk fordi det enten klistrer, får dem til at skinne på en måde, som de ikke bryder sig om, eller fordi de ikke bryder sig om lugten. Hvis du er en af dem, der ikke bryder sig om solcreme, så bør du læse med lige her.

Her får du nemlig tre gode grunde til, hvorfor du bør gøre det – også selvom du synes, det er irriterende.

Beskyt din hud mod sygdomme

Den vigtigste årsag til, at du bør bruge solcreme hver dag, er, at du på den måde kan beskytte din hud mod sygdomme. Det er ingen hemmelighed, at solen er hård mod huden, og at den kan føre til (sponseret link) hudkræft. Det er særligt, hvis du opholder dig udendørs i direkte sol uden solcreme på, men hvis du gerne vil være på den sikre side, så er det en god ide at inkludere solcreme i din hudplejerutine hver morgen.

Beskyt dig selv mod tegn på aldring

Mange vil gerne undgå rynker, og de vil gerne undgå at komme til at se ældre ud. Her er solcreme utroligt vigtigt – også selvom du ikke tror, at du er en af dem, hvis hud tager skade af den.

Huden husker skader, og derfor vil de altså uden tvivl hale ind på dig på et eller andet tidspunkt, hvis ikke du passer på. Det kan være om fem år, det kan være om 10 eller det kan være om 15 – hvornår det sker, er ikke til at sige, og derfor er det utroligt vigtigt blot at undgå det helt.

Undgå at blive solskoldet

Den sidste og mest anerkendte grund er selvfølgelig, at du ikke nær så let bliver solskoldet. For nogen er det en utroligt smertefuld og ubehagelig oplevelse af være solskoldet, mens andre ikke mærker det nær så meget. Uanset hvor du er på skalaen, så er det ikke godt for huden, og du bør derfor sikre dig med en omgang solcreme.

Fakta om hudkræft

Over 150.000 danskere har fået stillet diagnosen hudkræft men man forventer at antallet af tilfælde kan være op imod dobbelt så højt da det ikke er alle som får stillet diagnosen.

Hudkræft er desværre en af de former for kræft som har set en eksplosiv vækst igennem de sidste 30 år hvor der er 4 x så mange kvinder og 3 x så mange mænd som får stillet diagnosen sammenlignet med tal for 30 år siden. Eksempelvis dør 270 danskere om året af modermærkekræft og de kedelige tal betyder at vi indtager en fjerdeplads på verdensplan over flest tilfælde per borger.

Til alt held er der gode behangslingsmuligheder for hudkræft i dag og det betyder at overlevelsesraten på 5 års plan er 94% for mænd og 96% af kvinderne.

Så derfor skal du altid passe på dig selv i solen og har du mistanke om hudkræft eller andre forandringer på kroppen så kontakt lægen hurtigst muligt – for i langt de fleste tilfælde vil lægen have flere muligheder desto tidligere i forløbet det bliver opdaget.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.