Annoncørbetalt indhold

Annonce: Aktiviteter for de spilleglade på Lolland-Falster

De spilleglade har flere muligheder for sjove aktiviteter her på Lolland-Falster. Hvis du har brug for lidt inspiration til weekendens underholdning, så læs her en guide til aktiviteter, der er perfekte for de spilleglade.

Hvis du leder efter sjove aktiviteter til weekenden, så er der masser af muligheder. Lolland-Falster har flere forskellige muligheder for de spilleglade. Rundt på øerne findes nemlig både spillehaller, bowlingcentre og andre nye sjove tiltag, som der er mulighed for at prøve kræfter med. Tjek denne guide ud, hvis du er spilleglad, og få lidt inspiration til weekenden.

Prøv lykken i spillehallerne

Personer, der er glade for at spille om penge, har flere muligheder her på øerne. Der ligger nemlig spillehaller både på Lolland og på Falster. I 2020 åbnede Boksen, som er en af de nye spillehaller på Lolland-Falster. I spillehallerne findes blandt andet de klassiske spillemaskiner, hvor spillere kan prøve lykken og se, om de kan ramme jackpotten. Derudover er der flere forskellige andre spil samt mulighed for at tippe på mange forskellige sportsgrene. Spillehaller er en sjov og social måde at spille casinospil på. Selvom det er blevet mere og mere populært at spille online, så det det en anden oplevelse at være fysisk til stede i en spillehal.

Der er selvfølgelig også fordele ved at spille online. Her har du adgang til langt flere spil lige hjemme fra stuen. Det er nemmere at spille online i hverdagen, da man kan spille hjemme fra sin egen stue og i sit helt tempo. Hvis du har lyst til at benytte dig af denne mulighed, så kan du (sponseret link) finde de bedste spillemaskiner her. Her er der mange forskellige temaer at vælge imellem, så spillere kan finde lige præcis den spillemaskine, der passer en bedst. Hvis du er ude efter en aften med lidt mere atmosfære, så kan det altså også noget at tage en tur til den fysiske spillehal sammen med vennerne eller arrangere en online spilleaften hjemme i privaten.

Spil mod hinanden i bowlingcenter

Hvis I er mere klar på en mere fysisk form for spil, så er bowling måske lige sagen. Der ligger hele tre bowlingcentre på øerne, så uanset hvor I er henne, så er der ikke langt til det nærmeste bowlingcenter. Her kan I udfordre hinanden, og se hvem der har den bedste fysik og præcisionsevne. Udover det er der også rig mulighed for at hygge sig med mad og drikke, mens I spiller. Det er den perfekte weekendaktivitet, hvis du og skal arrangere den næste udflugt med vennerne.

Løs mysteriet med Go Mystery

En nyere, men super sjov aktivitet på Lolland-Falster er Go Mystery. Det er lige noget for jer, hvis I er en flok mennesker, der er glad for spil og konkurrencer. Konceptet minder en smule om det populære escape room-koncept. Go Mystery er dog udenfor og uden tidsbegrænsning. Det handler om at løse mysteriet ved at bevæge sig rundt i Nykøbing, Maribo, Marielyst eller Frederiksdal og løse gåder undervejs. Udover at udfordre sig selv med et spændende spil, så får I samtidig set mange nyder sider af byen, hvor I sikkert aldrig har været før. I kan eksempelvis finde Go Mystery i Nykøbing Falster. Bliv klogere og hav det sjovt samtidig – så bliver det ikke bedre.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.