Annoncørbetalt indhold

Annonce: Bliv godt forberedt på arbejdslivet

Kunne du godt tænke dig noget at give dig til ud over dit studie? Rigtig mange studerende benytter muligheden for at få et studiejob. Der er mange fordele ved at have et studiejob. I nogle byer er det ganske enkelt nødvendigt, for at det bliver muligt at betale huslejen og de faste udgifter. Desværre er prisen på studieboliger i blandt andet København og Århus skudt i vejret, så det kan være svært at betale det, hvis man kun har sin SU. Her er det altså nødvendigt at have en form for job til at betale regningerne.

Noget andet et studiejob er godt for, er den erfaring, du får. I starten af din uddannelse har du måske et job, der ikke er direkte relateret til det studie, du har, men som du primært har af økonomiske årsager. Efterhånden som du når længere på uddannelsen, åbner muligheden sig dog for studierelevante jobs.

Det kan vise sig rigtig brugbart at have haft et godt (sponseret link) studiejob, mens man har læst, når man efter endt studie skal ud at søge job. Mange foretrækker nyuddannede, der har en form for erfaring, så hvis du har haft studiejob i en relevant sektor, er du godt stillet.

Hvordan får man et godt job?

Jobs hænger ikke på træerne. Især ikke studiejobs, hvor der næsten altid er rigtig mange om buddet, men knapt så mange pladser at besætte. Det kan altså godt lidt føles som en uendelig jagt på noget, der i virkeligheden er rigtig svært at opnå. Alligevel er der forskellige ting, du kan gøre, for at få gode chancer for et job.

Først og fremmest er det en god idé med en digital jobagent. Hvis du har et CV klar og uploadet til en hjemmeside, vil du få notifikationer, hver gang der bliver slået en relevant stilling op, så du kan overveje, om det er noget, du skal søge. Der er flere forskellige overvejelser, der er gode at gøre sig, når man søger studiejob.

Hvor mange timer har du for eksempel lyst til eller mulighed for at arbejde? Nogle studier har rigtig meget tid til selvstudie, hvorfor din tid automatisk bliver mere fleksibel, og du måske kan overskue at sætte en hel dag af til at arbejde, mens det for andre primært handler om, at du kan få et par timer om eftermiddagen. Du skal bare have afstemt med dig selv på forhånd, hvad du kan.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.